Početna
Četvrtak, 13.Kolovoza 2020 (22:02:49) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Restoran Pentola Poreč

Aminess otvorio hotel za zaposlenike u centru Novigrada

Istra, 30.07.2020. (15:17)

Turistička kompanija Aminess iz Novigrada dovršila je gradnju svojeg prvog hotela za zaposlenike.

Lokacija novog hotela koji se proteže na 2.500 četvornih metara nalazi se na svega deset minuta od najudaljenijeg Aminessovog objekta. Imat će recepciju, zajedničku kuhinju s blagovaonicom, parking te zatvorenu prostoriju za čuvanje bicikala. Sobe će većinom biti dvokrevetne s vlastitom kupaonicom te francuskim balkonom ili terasom, modernim namještajem i TV prijemnikom te sustavom grijanja i hlađenja.

Zaposlenicima će, osim besplatnog Wi-Fi pristupa, na raspolaganju biti i zajednički prostor s dnevnim boravkom, te posebno opremljene prostorije za pranje, sušenje i glačanje odjeće.

–Uz brojne pogodnosti koje nudimo, pružanje kvalitete smještaja je naš prioritet u kojem će se zaposlenici koji dolaze iz drugih krajeva osjećati ugodno i pronaći svoj drugi dom za vrijeme trajanja turističke sezone, izjavila je Sanja Žužić, voditeljica ljudskih resursa u Aminessu.

U Aminessu je prije otvorenja svih objekata osmišljen i Aminess Clean & Safe Stay program, koji svim gostima i zaposlenicima garantira pojačanu sigurnost uz sve potrebne higijenske mjere.

Svi su zaposlenici educirani za održavanje čistoće i higijene u skladu sa standardima programa te se svakodnevno provjerava zdravstveno stanje svih zaposlenika, stoji u priopćenju Aminessa. (ls)Mobilna verzija članka

Oglasi

Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Cafe bar Soggiorno
Pogrebne usluge Silentium
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom