Po?etna
Subota, 29.Siječnja 2022 (09:09:56) - Godina:20

Odaberite teme

O Portalu

Mobilna i web aplikacija koja ti omogućava brzo i jednostavno plaćanje parkiranja, bez dodatnih troškova

Otvoren natječaj za stipendije u Valamar Rivieri

Gospodarstvo, 25.11.2021. (08:14)
Stipendije u Valamaru (ilustracija)
Stipendije u Valamaru (ilustracija)

Kroz partnersku suradnju s Ministarstvom turizma i sporta, Valamar Riviera učenicima turističko-ugostiteljskih zanimanja kuhar, konobar, slastičar i turističko-hotelijerski komercijalist nudi program stipendiranja u vrijednosti od 2.000 kuna mjesečno tijekom školske godine u trajanju od 10 mjeseci, sve do završetka školovanja.

U hotelima, kampovima i ljetovalištima učenici imaju priliku steći radno iskustvo, a po završetku školovanja osigurano im je i prvo zaposlenje. Obveza svih stipendista jest da tijekom stipendiranja redovito pohađaju nastavu, upišu školsku godinu i uredno maturiraju. Stipendistima koji dolaze iz drugih destinacija Valamar osigurava smještaj i prehranu na teret poslodavca.

-Valamar stipendije doprinose poticanju i podršci mladima za upis i završetak obrazovanja za ugostiteljsko-turistička zanimanja te se podiže ukupna kvaliteta hrvatskog turizma, kao i razina kompetencija i vještina djelatnika u ugostiteljstvu i turizmu, izjavila je Ines Damjanić Šturman, direktorica sektora ljudskih potencijala u Valamaru.

Na natječaj za stipendiju moguće se prijaviti putem obrasca. Za dodatne informacije učenici i roditelji mogu pisati na mail adresu: stipendije@valamar.com. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Frigoservis Šime - klima uređaji
Porsche Istra
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Histris - najveći Istrijan na roštilju!
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina