Po?etna
Subota, 29.Siječnja 2022 (09:30:56) - Godina:20

Odaberite teme

O Portalu

Mobilna i web aplikacija koja ti omogućava brzo i jednostavno plaćanje parkiranja, bez dodatnih troškova

Valamar svoje poslovanje u Austriji širi na još jedan hotel

Gospodarstvo, 25.11.2021. (07:36)
Hotel Marietta, Obertauern
Hotel Marietta, Obertauern

Nadzorni odbor Valamar Riviere odobrio je dokapitalizaciju austrijske podružnice Valamar A GmbH s ciljem akvizicije hotela Marietta u Obertauernu, koji će time postati drugi hotel u Austriji pod upravljanjem Valamara.

Kroz naredne dvije godine planiraju se daljnja ulaganja u Austriji koja uključuju investicije u podizanje kvalitete hotela Marietta i hotela Valamar Obertauern.

Završetkom ove transakcije Valamar će u Austriji upravljati s dva hotela koji će tijekom zime zaposliti više od 130 djelatnika iz Hrvatske.

-Ova akvizicija za Valamar predstavlja važan iskorak u daljnjoj internacionalizaciji poslovanja s ciljem širenja portfelja i upravljanja hotelsko-turističkim objektima u ponajboljim zimskim odmorišnim destinacijama Austrije i Italije, kažu u toj porečkoj kompaniji.

Željko Kukurin, predsjednik Uprave Valamar Riviere izjavio je: “Daljnje širenje portfelja u smjeru zimskog odmorišnog turizma važan je iskorak u internacionalizaciji poslovanja i korištenju upravljačkih sinergija Valamara. Dosadašnje iskustvo pokazalo je da gosti koji dolaze kod nas ljeti žele i zimi svoje praznike provesti u Valamaru. Osim toga, širenjem na zimski turizam omogućavamo našim djelatnicima cjelogodišnje stalno zaposlenje, povećana primanja te priliku da steknu međunarodno iskustvo i da svoju karijeru dugoročno razvijaju u Valamaru.“Mobilna verzija članka

Oglasi

Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Porsche Istra
Histris - najveći Istrijan na roštilju!
Frigoservis Šime - klima uređaji
HAK Auto-klub Poreč