Po?etna
Utorak, 26.Listopada 2021 (08:25:49) - Godina:19

Odaberite teme

O Portalu

Mađioničar Albin - iluzionist

Poreč: Krenula i treća smjena Dječjeg ljetnog kampa

Iz Grada Poreča, 29.07.2021. (14:18)

Dječji ljetni kamp, koji se ove godine održava u zajedničkoj organizaciji Grada Poreča i Društva „Naša djeca“ Poreč na Gradskom kupalištu i Picalu, krenuo je ovoga tjedna i s trećom smjenom.

U subotu su feštom zaključena dva tjedna druge smjene u kojem je 130 djece boravilo na dvije lokacije, te kako napominju iz organizacije, nije bilo nikakvih neugodnih izazova.

– Ovog je tjedna krenula treća smjena sa 129 djece. U Igraonici imamo Zlatne ribice koje vode Katerina i Ena, Kornjače koje vode Marina i Karmela te Istrijanske ćevape s Ivanom i Antheom. Na Gradskom kupalištu su s najmanjim Ježićima Lea i Larisa, sa srednjom skupinom Veronika i Antonela, a s velikima Narančastim brbljavcima Igor i Željka., napominju u Društvu „Naša djeca“ Poreč.

Kao i na početku prve dvije smjene, djeca su dobila dvije majice sa zaštitnim znakom kampa, dok će se ručak za djecu pripremati u objektima Valamara, koji je velika podrška realizaciji ovoga kampa, a osigurana je i voćna marenda.

Kamp je danas obišao i porečki gradonačelnik Loris Peršurić u društvu tajnice Društva „Naša djeca“ Poreč Gabrijele Močibob i voditelja Valentina Gašparinija.

U ukupno četiri smjene upisano je gotovo 500 djece, koja na organiziran, kvalitetan i zabavan način provode dio ljetnih praznika. Istovremeno je i to velika pomoć brojnim roditeljima, od kojih veliki dio radi upravo u turizmu. Grad Poreč i ove godine sufinancira boravak za djecu sa svojeg područja, dok u potpunosti financira boravak za djecu u socijalnoj potrebi. (ls)Mobilna verzija članka

Oglasi

Histris - najveći Istrijan na roštilju!
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Porsche Istra
HAK Auto-klub Poreč
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom