Po?etna
Utorak, 26.Listopada 2021 (07:51:04) - Godina:19

Odaberite teme

O Portalu

Mađioničar Albin - iluzionist

Pijan vozio bicikl po Ipsilonu

Crna kronika, 26.07.2021. (13:17)
Tijekom proteklog vikenda, na području Policijske uprave istarske evidentirane su 23 prometne nesreće, od kojih osam s ozlijeđenim osobama i 15 s materijalnom štetom. Jedna je osoba teško, a sedam ih je lakše ozlijeđeno. U dvije su prometne nesreće vozači bili pod utjecajem alkohola.

U ukupno 564 nadzora, policajci su iz prometa isključili jedanaest vozača i tri vozila. Utvrđeno je 315 prekršaja, među kojima su najčešći bili nepropisna brzina (87) te nekorištenje sigurnosnog pojasa (73) i upravljanje vozilom pod utjecajem alkohola (11). Broj vozača koji su za vrijeme vožnje koristili mobilni telefon bio je 44.

Od pijanaca za volanom za izdvojiti je događaj od subote, 24. srpnja oko 23.20 sati. Policiji je dojavljeno da se netko vozi biciklom po autocesti A9 (Istarski ipsilon). Policajci su nedaleko mosta Mirna zatekli 41-godišnjeg slovenskog državljanina koji je pod utjecajem 2.58 promila alkohola upravljao biciklom, a da pritom nije bio ni označen reflektirajućom odjećom. Protiv vozača bicikla je pokrenut prekršajni postupak. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
HAK Auto-klub Poreč
Pogrebne usluge Silentium
Cafe bar Soggiorno