Početna
Ponedjeljak, 8.Ožujka 2021 (10:50:01) - Godina:19

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Čišćenje apartmana i soba ozonom!
Kako postati najbolja verzija sebe?

Županija: 5.8 milijuna kuna kroz pet javnih natječaja za financiranje projekata u 2021.

Istra, 11.01.2021. (14:23)

Istarska županija raspisala je pet javnih natječaja vrijednosti 5.8 milijuna kuna za financijsku potporu javnih potreba u kulturi, poljoprivredi, šumarstvu, lovstvu, ribarstvu i vodnom gospodarstvu, razvoju gospodarstva, te području zdravstva i socijalne skrbi i projekata udruga nacionalnih manjina i drugih neprofitnih organizacija.

Dvjesto tisuća kuna namijenjeno je razvoju gospodarstva, za projekte i programe iz četiri prioritetna područja: razvoj sposobnosti i poticanje zapošljavanja i samozapošljavanja mladih, poticanje inovacija, gospodarski sajmovi i manifestacije te poticanje zapošljavanja osoba s invaliditetom. Najmanji i najviši iznosi po projektu ovise o prioritetnom području, a najveći pojedinačni iznos od 90 tisuća kuna moguće je ostvariti u području inovacija. Rok za podnošenje prijava je 3. veljače, a dodatne informacije o ovom i drugim natječajima kao i natječajna dokumentacija dostupne su na županijskim web stranicama.

Iz Županije ističu da je uz navedeno poduzetnicima na raspolaganju i kreditna linija za poduzetnike i obrtnike ukupnog potencijala od 385 milijuna kuna, pokrenuta u suradnji s istarskim gradovima i poslovnim bankama s ciljem oporavka gospodarstva, posebice poduzetnika pogođenih pandemijom koronavirusa. (sj)Mobilna verzija članka

Oglasi

Frigoservis Šime - klima uređaji
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Cafe bar Soggiorno
HAK Auto-klub Poreč
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6