Početna
Petak, 19.Srpnja 2019 (13:05:51) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Max Petak u Max Cityju

Više od 600 vinskih entuzijasta na trećem Istria Wine & Walku

Zanimljivosti, 21.05.2017. (18:55)

Ni kiša nije omela zaljubljenike u vino i šetnju koji su se jučer okupili na trećem po redu Istria Wine & Walku.

U vinogradima sjeverozapadne Istre uživalo je više od 600 šetača, uz domaće i puno stranih gostiju, najviše iz susjedne Slovenije i Italije. Jedanaest kilometara inspirativne šetnje, devet vrhunskih istarskih vinara i sedam okrjepnih stajališta obilježili su ovogodišnju manifestaciju.

Prvi su šetači po sitnoj kiši krenuli u 9 sati iz Buja gdje su preuzeli svoju degustacijsku čašu, a zatim put Parka prirode Škarline i vinograda Santa Lucija. Osim kvalitetnih vina na okrjepnim stanicama na svaka dva kilometra, sudionici su na vijugajućim cestama uz vinograde i maslinike mogli uživati u svim bojama i okusima Istre. Opustili su se na vidikovcu s pogledom na planinske vrhove Ćićarije te posjetili izložbu „Maslina“ u galeriji Tigor i još dva vinska podruma nadomak Brtonigle. Kušali su tijekom šetnje okuse poznate istarske malvazije, cijenjenog terana i rose pjenušca te razne istarske specijalitete.

Šetnja je završila u Bujama, uz zabavu do duboko u noć.

Među šetačima bila su i svjetski poznata braća, blogeri Arvin i Robin Finger, autori popularnog Instagram profila Discover Earth. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Izaberite novu Corollu prema vašim potrebama.
Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!
Cafe bar Soggiorno