Po?etna
Ponedjeljak, 24.Siječnja 2022 (20:09:32) - Godina:20

Odaberite teme

O Portalu

Mobilna i web aplikacija koja ti omogućava brzo i jednostavno plaćanje parkiranja, bez dodatnih troškova

Humanitarna akcija „Činim pravu stvar”: volonteri i donatori pomogli 62 osobe u potrebi

Poreština, 10.01.2022. (08:50)
Akciji su se priključili i MK Highlanders iz Nove Vasi
Akciji su se priključili i MK Highlanders iz Nove Vasi

Prekjučer je zaključena humanitarna akcija „Činim pravu stvar” ekipe volontera buduće humanitarne udruge „Građani za građane”, započeta 14. studenog prošle godine. Dok je prikupljanje novca trajalo do 14. prosinca, prehrambene artikle i higijenske potrepštine građani su donirali i nakon tog datuma.

Donacijama su obuhvaćene 62 osobe s područja Poreča: obitelji s 11 članova donirana je sušilica za rublje, štednjak na drva je na sugestiju Društva invalida Poreč dobila jedna bakica, dok su ploča za kuhanje i ugradbena pećnica dodijeljeni jednoj dvanaestočlanoj obitelji.

Akciji su se priključili i MK Highlanders iz Nove Vasi
Nataša Cvijanović u društvu bikera iz Nove Vasi

-Želimo napomenuti da smo u međuvremenu organizirali i mini akciju prikupljanja 25 poklona za dječicu, pa ovim putem zahvaljujemo svima koji su se uključili i na taj način djeci uljepšali blagdansko vrijeme, kaže Nataša Cvijanović, jednu od pokretačica akcije uz Ivanu Brekalo-Barun.

Zahvala svim sudionicima akcije

-U vremenu u kojem živimo vidljivo je kako je na društvenim mrežama puno lakše dobiti znak podrške, lajkove i komentare za znatno manje važne stvari/vrijednosti koje su prisutne. Stoga duboko zahvaljujemo svima koji su još jednom prepoznali vrijednost ove akcije i važnost situacije osoba u potrebi, imali u nas povjerenje i uključili se u našu akciju te na konkretan način učinili da makar malo pomognemo.

Akciji su se priključili i MK Highlanders iz Nove Vasi
Prikupljeni darovi

-Želimo zahvaliti našim susjedima, ekipi iz Moto kluba Highlanders iz Nove Vasi koja se naknadno uključila i akciji uvelike doprinijela financijski i materijalno. S njima smo dogovorili i suradnju u nadolazećim akcijama. Zahvala ide i na adresu trgovine Labelle koja je organizatorima na razne načine pomogla pri kupovini spomenutih proizvoda te porečkom Techno Car Servisu na donaciji.

Tu su i SRK Running Fox, Rukometni klub Poreč i Nogometnom klub Jadran koji su angažirali svoje članove i pružili pomoć u dostavi donacija obiteljima.

Akciji su se priključili i MK Highlanders iz Nove Vasi
Zahvala na donaciji

-Tajnici Društva invalida Poreč, našoj Sandri Brečevac, zahvaljujemo na suradnji i pomoći oko potreba onih sugrađana za koje nismo ni znali te  Tiskari Sigra koji su uvijek na usluzi kad je u pitanju humanitarni rad, rekla je porečka humanitarka Nataša Cvijanović zahvaliti volonterkama i volonterima, a to su Hyrije Maksuti, Romana Kovačević, Marica Šuran, Tihana Bašić, Marina Samardžić, Ines Samardžić, Anja Samardžić, Marijana Vidović, Katica Tomaić, Janja Vidović, Luiza Oroshi, Ingrid Šahta i Tedi Grubica. (dp)

Akciji su se priključili i MK Highlanders iz Nove Vasi
Donirana peć na drva

FotografijeMobilna verzija članka

Oglasi

Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Frigoservis Šime - klima uređaji
Pogrebne usluge Silentium
Porsche Istra