Po?etna
Subota, 29.Siječnja 2022 (07:55:44) - Godina:20

Odaberite teme

O Portalu

Mobilna i web aplikacija koja ti omogućava brzo i jednostavno plaćanje parkiranja, bez dodatnih troškova

Osma Novogodišnja lutrija Društva invalida Poreč kreće 1. prosinca

Poreština, 27.11.2021. (09:10)
Lutrija Društva invalida Poreč. Foto: Arhiva
Lutrija Društva invalida Poreč. Foto: Arhiva

Društvo invalida Poreč najavljuje početak osme, tradicionalne Novogodišnje lutrije kojom se djelomično financira rad Mobilnog tima za pomoć osobama s invaliditetom u iznimno teškoj situaciji, kao i onima sa stopostotnim invaliditetom koje u potpunosti ovisne o pokretnosti i tuđoj pomoći. Ti sugrađani iz različitih, često opravdanih razloga, nemaju potporu uže ili šire obitelji, a zbog prirode svojih problema često su vrlo izolirane i same. Trebaju česte obilaske u njihovom domu, obavljanje sitnijeg kućanskog posla, dostavu lijekova i namirnica te prijevoz do liječnika.

Nagrade su osigurali brojni sponzori, a prva će sretnom dobitniku donijeti pet tisuća kuna.

Dio prikupljenih sredstava ide za kupnju nagrada kojima se financiraju dobitne srećke, a ostatak za financiranje Mobilnog tima i nabavu stvari potrebnih najugroženijim članovima Društva na području grada i okolice.

Zbog situacije s COVID-19 bolešću i u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama, srećke će se prodavati u prostorijama Društva invalida, Vukovarska 9 od 9 do 13 sati, dok će popis ostalih prodajnih mjesta biti objavljen na web stranici Društva invalida Poreč: www.drustvo-invalida-porec.hr.,Srećke će biti moguće kupiti i putem Interneta, odnosno općom uplatnicom.

Javno izvlačenje bit će održano 30. prosinca s početkom u 19 sati, u prostorijama Društva invalida i uz direktan prijenos uživo na web i Facebook stranici.

Članice i članovi Društva invalida Poreč pozivaju sve ljude dobre volje, velike i male organizacije u gradu Poreču i okolnim općinama da kupnjom novogodišnje lutrije koja kreće 1. prosinca kupe srećke i omoguće još bolju podršku članovima Društva s najtežim stupnjem invaliditeta. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Pogrebne usluge Silentium
Histris - najveći Istrijan na roštilju!
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6