Po?etna
Nedjelja, 16.Siječnja 2022 (21:10:38) - Godina:20

Odaberite teme

O Portalu

Valfresco
Mobilna i web aplikacija koja ti omogućava brzo i jednostavno plaćanje parkiranja, bez dodatnih troškova

Sutra započinje Sport Fest: Na programu predavanja olimpijaca i Red Bull BMX natjecanje

Sport, 14.10.2021. (14:51)

Jubilarno peto izdanje Sport Festa počinje svečanim otvaranjem u dvorani Žatika 15. listopada u 11 sati, nakon kojeg će se dodijeliti JUMP nagrade u 7 kategorija za doprinose i ostvarenja u sportu pojedincima, klubovima, organizacijama i gradovima, najavili su danas Loris Peršurić, gradonačelnik Poreča i Alan Balen, izvršni direktor Sport Festa, na konferenciji za medije.

Festival će sadržavati konferencijski program, a za posjetitelje je tu i sajamski prostor s velikim brojem izlagača sportskih aktivnosti i opreme. Sport Fest završava u nedjelju.

– Možemo istaknuti cijeli niz konferencijskih predavača kao što su Zlatko Mateša, Siniša Krajač, Tin Srbić, Ana Đerek, Igor Boraska, Danijel Šaškin, Dubravko Šimenc, Nikola Pilić, Hrvoje Horvat, Martin Sinković i još mnogi drugi. Uz ovo, čeka nas i sajamski dio, niz aktivnosti koje uključuju Run Fest utrku, crossfit i body building natjecanja, dodgeball utakmice, hrvatski lacrosse kup, flying disc, obaranje ruku, plesno natjecanje, freestyle nogomet i još mnogo toga, najavio je Balen.

Uz sve navedeno, i ove godine održat će se i Red Bull BMX nastupi dok je petak navečer rezerviran za predstavu "Samo preko njega mrtvog" Renea Bitorajca i Jana Kerekeša koja će se održati u Žatici.

– Sport Festu mjesto upravo tu, u Poreču i zato hvala organizaciji koja se ponovno vratila u Poreč, koja je tu bila i lani kad gotovo nije ni bilo manifestacija. Rekao bih da je ovo idealna manifestacija za sve, izjavio je Peršurić.

Detaljni program dostupan je na stranicama Sport Festa. (ls)Mobilna verzija članka

Oglasi

Pogrebne usluge Silentium
Porsche Istra
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Frigoservis Šime - klima uređaji