Po?etna
Četvrtak, 28.Listopada 2021 (10:31:37) - Godina:19

Odaberite teme

O Portalu

Proračun 2022: Gradonačelnik Peršurić u obilasku MO Fuškulin, Varvari i Žbandaj

Iz Grada Poreča, 14.09.2021. (12:16)
MO Fuškulin
MO Fuškulin

Gradonačelnik Poreča Loris Peršurić, zamjenik Elio Štifanić i gradski pročelnici Marino Poropat i Damir Hrvatin se do kraja rujna planiraju susresti s članovima vijeća svih deset porečkih mjesnih odbora, a prvi su na redu bili Mjesni odbori Žbandaj, Varvari i Fuškulin.

Praksa je to koja je uvedena prije četiri godine, a u sklopu koje se gradski vrh susreće se s vijećima svih 10 mjesnih odbora, kako bi se u prijedlog novog proračuna uključili projekti svakog mjesnog odbora.

Prioriteti za 2022. u mjesnim odborima su pojačano komunalno opremanje, asfaltiranja, javna rasvjeta, dječja igrališta, prijava izgradnje društvenog doma u Kadumima i vrtića u Varvarima na EU fondove, kao i daljnje širenje kanalizacijske mreže.

Prikupljeni prijedlozi uvrstit će se u prijedlog za gradski proračun, za koji će biti provedeno i javno savjetovanje na gradskim web stranicama, putem kojeg svoje prijedloge mogu slati svi zainteresirani građani Poreča.

Nakon javnog savjetovanja, obavljaju se i dva čitanja proračuna na sjednicama gradskog vijeća, na kojem gradski vijećnici mogli predati svoje amandmane, prije izglasavanja proračuna. (Grad Poreč)

Fotografije

MO Varvari
MO Žbandaj


Mobilna verzija članka

Oglasi

Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Histris - najveći Istrijan na roštilju!
HAK Auto-klub Poreč
Frigoservis Šime - klima uređaji
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina