Po?etna
Srijeda, 29.Rujna 2021 (01:23:32) - Godina:19

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Dani otvorenih vrata Porsche Istra
Želite prestati pušiti u 3 dana?

Poreč: Dodijeljena prva bespovratna sredstva za poticanje lokalnog poduzetništva, prijave otvorene do kraja godine

Iz Grada Poreča, 21.07.2021. (08:04)

Potpore poduzetnicima početnicima, za kandidiranje EU projekata, za zapošljavanje i samozapošljavanje, za digitalizaciju, za obavljanje poslova dadilja, za subvencioniranje nabave materijalne imovine, za inovacije u proizvodnji te za subvencioniranje boravka djeteta u dječjem vrtiću ženama poduzetnicama početnicama prve su odobrene ovogodišnje potpore u sklopu Programa poticanja razvoja poduzetništva za 2021. godinu Grada Poreča.

S ciljem poticanja razvoja ženskog poduzetništva, ženama koje su stopostotne vlasnice poslovnog subjekta pojedine se potpore uvećavaju za 20 posto, a osobama mlađim od 30 godina za 10 posto ukupno prihvatljivih troškova.

- Poduzetništvo i obrtništvo glavni su pokretači razvoja našega grada i želimo ih nastavljati poticati – prostornim planiranjem dodatno ojačati naše gospodarske zone, biti partner u novim projektima, gradskim mjerama dodatno olakšati poslovanje i biti grad prijatelj poduzetništva, a ovim mjerama dodatno pomažemo ženama poduzetnicama, kaže resorna pročelnica Morena Mičetić Fabić.

Za sada je dodijeljeno šest potpora, isto toliko ih je trenutno u obradi, a javni poziv za dodjele potpora otvoren je i dalje, sve do 10. prosinca. Potrebni obrasci i upute mogu se dobiti na web stranicama Grada Poreča. (ls)Mobilna verzija članka

Oglasi

Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Histris - najveći Istrijan na roštilju!
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Porsche Istra
Pogrebne usluge Silentium