Po?etna
Ponedjeljak, 18.Listopada 2021 (06:01:41) - Godina:19

Odaberite teme

O Portalu

Mađioničar Albin - iluzionist

U Baloti održana promocija maturanata agrotehničara i ekonomista te najboljih učenika generacije

SŠ Mate Balote Poreč, 16.07.2021. (07:33)

U utorak organizirana je svečana podjela završnih svjedodžbi učenicima završnih razreda agrotehnike i ekonomije Srednje škole Mate Balota Poreč.

Nagrađeni maturanti za odlične uspjehe i sudjelovanje na natjecanjima su agrotehničari Christofer Bravar i Patrik Paljuh, dok su iz ekonomskog programa nagrađene Deborah Milokanović, Josipa Vinkerlić, Matea Banko, Ilenija Milanović, Melanija Milanović i Lucija Vukdenović.

Učenicom generacije za sektor ekonomije, trgovine i poslovne administracije je Deborah Milokanović koja je tijekom školovanja postizala odličan uspjeh, te je u završnoj godini školovanja predstavljala školu na Državnom natjecanju iz talijanskog jezika i osvojila 1. mjesto na listi A. Također je sudjelovala u europskom projektu YEYS kao predstavnica Hrvatske i aktivno je sudjelovala u stvaranju promo-spota škole za ekonomiste.

Učenikom generacije za sektor poljoprivrede proglašen je učenik Cristofer Bravar, koji je tijekom četiri godine postizao odličan uspjeh, a sudjelovao je i u projektu Erasmus + „Maslinovo ulje i janjetina…Što još?“

Učenici koji su konkurirali za naslov Učenika generacije – Matea Banko, koja je ujedno i dobitnica Oskara znanja, Lucija Vukdedović, Ilenija Milanović, Melanija Milanović i Norman Zakinja proglašeni su Ponosom generacije.

Učenicima su se na promociji pridružile razrednice Mirela Marković, Marija Krivošija i Katarina Justić, te profesori, ravnatelj Krešimir Bronić i gradonačelnik Poreča Loris Peršurić.

- Uvijek volim reći pred vama je sada novo razdoblje života - da otiđete na daljnje školovanje, da radite, razvijate se, ali i da nam se vratite u naš grad, kako bi sudjelovali u njegovom razvijanju, uređivanju i kreiranju kvalitetnijeg života, čestitao je učenicima gradonačelnik Peršurić.

Nakon podjele diploma maturantima, razredi su se po još jedan put zajednički fotografirali na ulazu u školu sa svojim razrednicima.

FotografijeMobilna verzija članka

Oglasi

Porsche Istra
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
HAK Auto-klub Poreč
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom