Po?etna
Ponedjeljak, 18.Listopada 2021 (07:04:23) - Godina:19

Odaberite teme

O Portalu

Mađioničar Albin - iluzionist

SŠ Mate Balota: Održan svečani roditeljski sastanak u režiji prvog razreda gimnazije

SŠ Mate Balote Poreč, 06.07.2021. (09:50)

Učenici prvog razreda opće gimnazije Mate Balote Poreč održali su svečani roditeljski sastanak pod nazivom „Jedna uspješna godina iza nas…“.

U uvodnom se dijelu roditeljima obratila razrednica Marija Žužić koja je ukratko izvijestila roditelje o ovogodišnjem uspjehu učenika - 16 odličnih učenika u razredu - te naglasila kako je cilj ovakvog roditeljskog sastanka da učenici predstave sami sebe kroz niz ovogodišnjih školskih i izvanškolskih aktivnosti.

Voditeljice posebnog roditeljskog bile su Magdalena i Erika.

Anabel, Žanamari i Eleonora su otvorile i zatvorile program glazbenim izvedbama. Potom su Emma Berta, Lana i Sonja predstavile su svoje dojmove iz natjecanja hrvatskog jezika, a Ivona i Sonja o svojim iskustvima i rezultatima na natjecanju iz matematike.

Lorena je pročitala svoj rad s natjecanja Lidrano „Moja Slavonija“, a Emma Berta svog „Pinokia“ za kojeg je na natjecanju Laurus Nobilis dobila pohvalu. Učenici su i predstavili svoje izvannastavne aktivnosti: Ian-biciklizam, Emma Berta i Sonja pokazale su svoje vještine iz karatea, a Sara se predstavila plesnom izvedbom.

Projekt iz latinskog jezika o rimskoj povijesti i kulturi „Šareni trijem“ u kojemu su učenici izrađivali makete spomenika arhitekture, odjeću te priređivali različita jela, muzicirali, predstavila je grupa učenika. O projektu iz engleskog jezika u kojemu su mladi Porečani surađivali s učenicima američke škole iz savezne države Missouri, govorila je Lena. Učenici su u tom projektu izradili šest videa različitih tema koje su slali američkim kolegama, a roditeljima je prikazan video „Vinarija“.

Žanamari i Filip su preko razrednih fotografija predstavili ovogodišnje aktivnosti u razredu kao što su Valentinovo, tajni prijatelj, Božić i Nova godina te o zajedničkom druženju na kraju školske godine.

Svi su učenici i roditelji dobili ručno izrađene bedževe koje su izradile učenice Lana i Dona, a roditeljima su njihova djeca podijelila kreativno izrađene zahvalnice s fotografijama učenika i posvetom koje su pripremile Žanamari i Genita.

FotografijeMobilna verzija članka

Oglasi

Histris - najveći Istrijan na roštilju!
Cafe bar Soggiorno
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
HAK Auto-klub Poreč