Početna
Utorak, 27.Listopada 2020 (13:01:19) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Pentola Poreč
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

U Parmi se održava veliki sajam kampinga, hrvatske snage predvodi porečki Top camping

Gospodarstvo, 14.09.2020. (17:15)
U Parmi se ovih dana održava veliki sajam kampinga
U Parmi se ovih dana održava veliki sajam kampinga

Iz porečke tvrtke Top camping javljaju kako prvi dani velikog talijanskog sajma kampinga Il salone del Camper 2020. u gradu Parmi prolaze u pozitivnom i optimističnom tonu, a na najvažnijem talijanskom turističkom sajmu iz ovog segmenta predstavljaju se i hrvatske snage.

Sajam je počeo ove subote i traje do 20. rujna, a svečano ga je otvorila ministrica infrastrukture i transporta talijanske vlade Paola De Micheli. Predstavlja se 350 izlagača na 85 tisuća kvadrata sajamskog prostora.

Osim bogate talijanske ponude, posjetitelji ove smotre mogu obići i štand s najboljom hrvatskom kamping ponudom, inače i jedini štand iz Hrvatske. Postavio ga je porečki Top camping Croatia u suradnji s turističkim zajednicama Ličko-senjske, Šibensko-kninske, Zadarske, Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske županije, te partnerima Hadria d.o.o. i ID Riva tours (München).

-Sajam se tradicionalno održava u rujnu, a ove godine ima poseban značaj, jer nakon dugih mjeseci tragične situacije s Covid-19 epidemijom, povratak u novo normalno se nastavlja na najbolji mogući način, čemu svjedoče tisuće posjetitelja, priopćili su iz Top campinga.

Ovogodišnje izdanje sajma teče uz strogo poštivanje mjera za zaštitu zdravlja, navode u priopćenju. Dodaju kako Top camping Croatia promovira najbolje hrvatske kampove na stranim tržištima, “a u ovim iznimno nepredvidivim vremenima, svojom nazočnošću na sajmu nastavlja promovirati njihovu jedinstvenost i izvrsnost, te nacionalnu turističku ponudu u cjelini.” (dm)

U Parmi se ovih dana održava veliki sajam kampinga
Hrvatske snage okupile su se oko Top campinga iz Poreča


Mobilna verzija članka

Oglasi

Frigoservis Šime - klima uređaji
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Cafe bar Soggiorno
HAK Auto-klub Poreč