Početna
Četvrtak, 24.Rujna 2020 (13:08:34) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Čišćenje apartmana i soba ozonom!
Opel: Otkup vozila? Isplata odmah!

HTZ jača online promociju u Njemačkoj, Austriji, Velikoj Britaniji i Italiji

Gospodarstvo, 31.07.2020. (12:24)

Promotivna kampanja Hrvatske turističke zajednice „The Vacation You Deserve Is Closer Than You Think“ je početkom srpnja pokrenuta i na tržištima Velike Britanije i Italije, a provode se i pojačane marketinške aktivnosti na tržištima Njemačke, Austrije i Velike Britanije, stoji u priopćenju HTZ-a.

Riječ je o online kampanjama na društvenim mrežama, Google tražilici te plasmanu native članaka na najčitanijim portalima, a cilj je pružanje svih relevantnih informacija za siguran dolazak i boravak turista u Hrvatskoj.

– Pojačane promotivne aktivnosti do kraja kolovoza provodimo na tržištu Njemačke i Austrije s obzirom na to da je riječ o vrlo važnim tržištima za hrvatski turizam na kojima se Hrvatska i dalje nalazi na popisu sigurnih zemalja, a u kolovozu očekujemo pojačani turistički promet s tržišta Italije, izjavio je direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić.

Turistička zajednica je u Nizozemskoj zadržala promotivne aktivnosti te naglašava kako će se Hrvatska u Nizozemskoj uskoro vratiti na listu sigurnih i stabilnih zemalja za putovanje.

–Od kraja svibnja do danas više od 67 milijuna ljudi vidjelo je naše promotivne oglase, dok je na spomenutim tržištima video-kampanje vidjelo više od 38 milijuna ljudi, dodao je Staničić, naglasivši da je Hrvatska trenutno jedina zemlja na Mediteranu koja u srpnju bilježi gotovo 60 posto prošlogodišnjih srpanjskih turističkih rezultata. (ls)Mobilna verzija članka

Oglasi

Cafe bar Soggiorno
Pogrebne usluge Silentium
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Porsche Istra
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina