Početna
Srijeda, 21.Listopada 2020 (23:33:12) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Pentola Poreč
TXT reklame poslovni pokloni

Bale, Gračišće, Lanišće, Pićan i Vodnjan među dobitnicima WiFi4EU vaučera

EU, 17.07.2020. (09:23)

Objavljeni su rezultati četvrtog, posljednjeg kruga za dodjelu bespovratnih sredstava u okviru inicijative WiFi4EU, održanog 3. i 4. lipnja ove godine.

Zaprimljeno je više od 8600 zahtjeva iz zemalja članica EU, a nakon procjene prijava objavljen je popis 947 općina i gradova koji su osvojili vaučer i koji će potpisati Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava koji dostupan na Portalu WiFi4EU. Time će ostvariti pravo na primitak vaučera vrijednog 15 tisuća eura. Pozivom je zemljama sudionicama bilo zagarantirano najmanje 15 vaučera, pod uvjetom da imaju dovoljan broj podnositelja zahtjeva.

Hrvatska je dobila 22 vaučera, a među dobitnicima su i općine i gradovi iz Istre, i to Bale, Gračišće, Lanišće, Pićan i Vodnjan. Popis svih dobitnika je ovdje, a onih iz hrvatske ovdje.

Europska komisija u okviru programa WiFi4EU želi promicati uvođenje besplatnog Wi-Fija za građane i posjetitelje u javnim prostorima kao što su parkovi, trgovi, javne zgrade, knjižnice, zdravstvene ustanove i muzeji diljem Europe.Mobilna verzija članka

Oglasi

Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
HAK Auto-klub Poreč
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Porsche Istra