Početna
Ponedjeljak, 10.Kolovoza 2020 (12:57:47) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt

Kreću upisi u sportski razred opće gimnazije u Puli

Sport, 29.05.2020. (11:58)
Fotografija: gimnazijapula.hr
Fotografija: gimnazijapula.hr

Iz sportske zajednice Grada Poreča podsjećaju da 1. lipnja kreću upisi u 1. razred opće gimnazije Pula, u razred za sportaše, i traju do 8. lipnja.

Učenici koji žele upisati opću gimnaziju - odjel za sportaše, trebaju od 1. do 8. lipnja iskazati interes pri prijavi u NISpuSŠ-u, kako bi se pojavili na rang listama i dobili bodove nacionalnih sportskih saveza. Učenici koji u tom roku ne prijave sport i klub u kojem treniraju neće moći odabrati opću gimnaziju - odjel za sportaše za upis.

-Gimnazija Pula utvrđuje 65 bodova kao minimalan broj bodova potrebnih za prijavu kandidata za upis u sve programe obrazovanja u školi i primjenjuje se tijekom cijelog upisnog postupka. Zbog situacije uzrokovane virusom COVID-2019 dostava potpisanih i skeniranih Upisnica za upis u prvi razred u ljetnom roku provodit će se 27. do 29. srpnja 2020. godine na mail upisi@gimnazijapula.hr, objavila je pulska Gimnazija na svojim internetskim stranicama.

Više informacija o upisima može se dobiti putem adresa lucija.kancijanic@skole.hr, ancica.cetina@skole.hr i upisi@gimnazijapula.hr. (dm)Mobilna verzija članka

Oglasi

Frigoservis Šime - klima uređaji
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Cafe bar Soggiorno
Pogrebne usluge Silentium