Po?etna
Četvrtak, 29.Srpnja 2021 (21:10:35) - Godina:19

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Poreč  ti nas upotpunjuješ; smještaj; destinacije; otkrijte poreč; gastronomija
Valfresco

Ponovno otvoreni knjižnični stacionari u Červar Portu, Baderni i Novoj Vasi

Kultura, 21.05.2020. (16:56)
Knjižnični stacionar u Červar Portu
Knjižnični stacionar u Červar Portu

S radom nastavljaju knjižnični stacionari Gradske knjižnice Poreč, kojima knjižnica širi knjižničnu mrežu i do mjesta udaljenijih od porečkog gradskog središta.

Djelatnice Gradske knjižnice Poreč pročistile su postojeći fond i razvrstale novitete u stacionaru u Červar Portu, koji je obogaćen za više od 1.500 novih naslova; od beletristike, knjiga za djecu različite dobi pa sve do građe stručnog sadržaja. 

S nadopunom noviteta, zbirkom na slovenskom jeziku te knjigama koje su u stacionar pristigle donacijama građana, fond knjižničnog stacionara sada broji oko 4.000 jedinica knjižne građe. Prostor červarskog stacionara omiljeno je okupljalište lokalnog stanovništva, brojnih zaljubljenika u knjige, a u ljetnim je mjesecima obvezna stanica i za domaće i strane goste. Radno vrijeme je četvrtkom od 15 do 17 sati.

Vrata ponovno otvaraju i stacionari u Baderni i Novoj Vasi. Knjižni fondovi ovih dvaju stacionara također su prethodnih mjeseci obogaćivani i pročišćavani. 

Radno vrijeme knjižničnog stacionara Baderna je subotom od 10 do 12 sati, dok je knjižnični stacionar Nova Vas otvoren utorkom od 17 do 19 sati. Korištenje je besplatno, uz pridržavanje svih propisanih mjera HZJZ koje su na snazi. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Porsche Istra
Pogrebne usluge Silentium