Početna
Utorak, 26.Svibnja 2020 (20:33:49) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
Virtualna učionica POUP-a

Nova pravila Zdravog grada Poreč u radu s klijentima

Zdravlje, 19.05.2020. (15:30)

U skladu s popuštanjem mjera širenja koronavirusa, Zdravi grad Poreč postepeno otvara vrata i započinje rad s klijentima.

– Pozivamo klijente redom, postepeno i to najprije one koje smo u jednom trenutku zbog strogih mjera „zatvaranja vrata“ te fizičke distance ispustili iz direktnog tretmana, stoji u priopćenju Zdravog grada Poreč koji naglašava kako je kroz čitavo razdoblje održavao kontakt sa svojim klijentima.

S radom će početi nutricionističko savjetovalište u suradnji sa ZZJZ IŽ. Korisnici se mogu javiti nutricionistima na 052/529-022, 099/380-4545 ili na savjetovaliste@zzjziz.hr

Korisnici se trebaju prethodno najaviti, odnosno naručiti telefonom ili mailom. Između posjeta je pauza od 30 minuta kako bi se prostor dezinficirao. Također, posjetitelji trebaju dezinficirati ruke, ali i cipele, i to u tepih natopljen dezinficijensom.

– Korisnici su dužni na ulazu ispuniti izjavu koju je tiskala Hrvatska psihološka komora kojom izjavljuju da nisu bolesni, da nemaju temperaturu i da u posljednjih 14 dana nisu bili u rizičnim kontaktima. Svaki korisnik dobije informaciju telefonom da prije dolaska treba izmjeriti temperaturu, ako je temperatura 37 i više stupnjeva ne dolazi u termin nego ga odgađa i javlja se liječniku, stoji u priopćenju za medije iz Zdravog grada.

Napominju i da je važno je da se u prostorijama poštuje distanca s terapeutom od 2 metra. Masku je preporučljivo nositi, iako nije uvjet za dolazak.

– Još ne možemo organizirati rad velikih grupa. Uvodit ćemo postepeno samo male grupe u većem razmaku i to u najvećem centralnom prostoru. Uz pristanak grupa njihov rad se može organizirati i na otvorenom prostoru terase do našeg prostora. Do daljnjega ne naručujemo roditelje i djecu za logopedske tretmane, stoji u priopćenju za medije.

Zdravi grad je na raspolaganju na 052/452-335, 091/452-3350 i savjetovaliste@zdravi-grad-porec.hr. (ls)Mobilna verzija članka

Oglasi

Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Pogrebne usluge Silentium
HAK Auto-klub Poreč
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Cafe bar Soggiorno