Početna
Četvrtak, 24.Rujna 2020 (07:17:13) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Čišćenje apartmana i soba ozonom!
Opel: Otkup vozila? Isplata odmah!

“Volonterska kava” Volonterskog centra Istra

Kultura, 18.05.2020. (09:55)
(Izvor:Kulturistra - portal za kulturu)Link

Volonterski centar Istra organizira aktivnost “Volonterska kava” koja će biti održana u digitalnom obliku, u petak 22. svibnja u 16 sati.

„Aktivnost “Volonterska kava” zamišljena je kao druženje s građanima/kama, potencijalnim i postojećim volonterima/kama zainteresiranim za temu volontiranja, kroz pružanje informacija o mogućnostima volontiranja u zajednici (s osvrtom na prava i obveze volontera/ki i organizatora volontiranja:), kao i usmjeravanje u volonterske aktivnosti u skladu s osobnim i profesionalnim interesima zainteresiranih sudionika/ca. Obzirom na preporučene mjere, odlučili smo “Volontersku kavu” održati u digitalnom obliku, na ZOOM platformi“, javljaju iz volonterskog centra Istra.

Aktivno sudjelovanje je moguće kroz postavljanje pitanja od interesa u obrascu prijave, ali i tijekom webinara, putem ZOOM chata. Prijave za praćenje “Volonterske kave” uživo su obvezne, a prijaviti se moguće je putem obrasca za prijavu (prijavu je moguće izvršiti zaključno s 22. svibnja 2020. u 15 sati).

Aktivnost “Volonterska kava” jedna je od aktivnosti projekta “Jačanje volonterstva u Istarskoj županiji” koji Volonterski centar Istra provodi u partnerstvu sa Srednjom školom “Vladimir Gortan”, Buje, Gimnazijom i strukovnom školom Jurja Dobrile, Pazin te gradovima Buje, Pazin i Pula, s ciljem doprinosa razvoju volonterstva na području Istarske županije. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Frigoservis Šime - klima uređaji
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Pogrebne usluge Silentium
Cafe bar Soggiorno