Početna
Srijeda, 23.Rujna 2020 (17:22:38) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Čišćenje apartmana i soba ozonom!
Opel: Otkup vozila? Isplata odmah!

Otkazan ATP turnir u Umagu

Sport, 16.05.2020. (13:23)
(Arhiva, ATP Umag 2019)
(Arhiva, ATP Umag 2019)

Nakon što je ATP federacija i službeno objavila da otkazuje sva natjecanja do kraja srpnja, potvrđeno je ono o čemu se u kuloarima dugo govorilo - 31. izdanje umaškog teniskog turnira Plava Laguna Croatia Open ove godine se neće održati.

Jedan od najvažnijih i najdugovječnijih sportskih događaja u Hrvatskoj održat će se u srpnju 2021., navodi se u jučerašnjem priopćenju za medije iz turističke tvrtke Plave Lagune iz Poreča.

-Nažalost, naš rado posjećeni turnir koji se trebao održati od 17. do 26. srpnja je otkazan. Radujemo se pripremi fantastičnog turnira u 2021. godini. U Plavoj Laguni najvažnija nam je sigurnost naših zaposlenika, gostiju, igrača, partnera i zajednice, stoga smo poduzeli sve potrebne mjere kako bismo pravovremeno i odgovorno odgovorili na trenutnu situaciju. S obzirom na ove nikada do sada viđene okolnosti, otkazivanje Plava Laguna Croatia Open Umaga ispravna je odluka za sve koji su integralni dio ovog međunarodno priznatog sportskog događanja, navodi predsjednik uprave Plave Lagune Dragan Pujas.

Na stadionu Goran Ivanišević u Umagu privodi se kraju investicija vrijedna milijun kuna, započeta prije pandemije COVID-19 te u Plavoj Laguni vjeruju kako će srpanj 2021. u Umag ponovno donijeti spektakularne teniske mečeve, koncerte i gourmet sadržaje, uz novu i poboljšanu infrastrukturu.

-COVID-19 promijenio je cijeli svijet, pa tako i svijet sporta. Bavljenje tenisom je, prema svim studijama, među najsigurnijim sportskim aktivnostima uopće. Međutim, paradoksalno, ponovno pokretanje Toura kakav poznajemo među najvećim je izazovima u profesionalnom sportu. Njegov globalni karakter i činjenica da igrači moraju imati mogućnost putovati s jednog kraja svijeta na drugi stavlja ATP Tour u nezavidnu poziciju. Stoga je odluka o otkazivanju srpanjskih turnira, uključujući i Plava Laguna Croatia Open Umag, očekivana i zapravo jedina logična, rekao je među ostalim Lawrence Frankopan, direktor Plava Laguna Croatia Open Umag turnira. (dm)Mobilna verzija članka

Oglasi

Pogrebne usluge Silentium
HAK Auto-klub Poreč
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Frigoservis Šime - klima uređaji
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore