Početna
Ponedjeljak, 21.Rujna 2020 (14:06:56) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Čišćenje apartmana i soba ozonom!
Viendel - Digitalni marketing

Mladen Đaković režirao spot za Dogmin novi singl

Zabava, 12.05.2020. (08:56)

“Svaki dan“ novi je singl s aktualnog, petog po redu studijskog albuma “Nemir“ grupe Dogma izdanog pod etiketom izdavačke kuće Dallas. U pjesmi vokalno gostuje pulski raper Icon (Deni Mofardin), na trubi Branko Sterpin te Luka Žužić na trombonu, a spot je snimljen u Poreču pod redateljskom palicom Mladena Đakovića. 

Pjesma „Svaki dan“ govori o pojedincu koji snažno osjeća zamor od jednolične svakodnevice, ima doživljaj da svaki dan proživljava isto, osjećajući se da je izvan vremena u kojem živi, a kojemu duhovno i mentalno također ne pripada. “Svaki dan gledamo u isto, razmišljajući o svom životu, jedino je sloboda osjećaj da je život sam dragocjen i da mu se treba raditi na sebi i tražiti sebe. Zahvalan na životu, ponizan pod nebom plavim -to je poruka pjesme. Pjesma „Svaki dan“ govori da vrijeme koje trenutno živimo nisu naši dani, tj. ne pripadaju nam i ne možemo upravljati njima, a istovremeno dobili smo vrijeme svijeta da razmišljamo o sebi i svom vremenu. „Svaki dan“ je pjesma u kojoj se trenutno svi možemo prepoznati.” – kaže Dogma.

Autori teksta su Sandro Pettener i Deni Mofardin-Icon. Produkciju pjesme potpisuju članovi Dogme uz aranžman i glazbu, a za mix i mastering je zaslužan Perica Šuran.

Za pjesmu je snimljen i spot čija radnja je fokusirana na ženski lik koji usamljeno luta gradom, u atmosferi beznađa i otuđenosti uslijed pandemije koronavirusa. Videospot je sniman u Poreču, a njegova glavna akterica je Lejla Hasanagić.

Redatelj videospota je Mladen Đaković (N.O. Production), koji potpisuje i montažu i postprodukciju.

(mixer.hr/dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Cafe bar Soggiorno
HAK Auto-klub Poreč
Porsche Istra
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6