Početna
Srijeda, 23.Rujna 2020 (17:03:58) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Čišćenje apartmana i soba ozonom!
Opel: Otkup vozila? Isplata odmah!

HTZ lansira četiri nova videa u sklopu komunikacijskog koncepta #CroatiaLongDistanceLove

Hrvatska, 05.05.2020. (13:40)
Foto:arhiva
Foto:arhiva

Hrvatska turistička zajednica pripremila je četiri nova videa za aktivnosti na društvenim mrežama na temu gastronomije, prirodnih ljepota, aktivnog turizma i kulture kroz koje nastavlja provoditi kroz novi komunikacijski koncept #CroatiaLongDistanceLove.

Promotivne aktivnosti odvijat će se u četiri segmenta, a prvi je na društvenim mrežama objavljen video na temu hrvatskih prirodnih ljepota.

– Krenuli smo s drugom fazom koncepta u sklopu kojeg kroz jednominutna videa i popratne sadržaje podsjećamo pratitelje na ljepote koje Hrvatska nudi i poručiti im da su dobrodošli u našu zemlju čim dođe vrijeme za planiranje putovanja“, izjavio je direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić.

Video kojim je koncept #CroatiaLongDistanceLove lansiran do sada je pogledalo preko milijun i 500 tisuća korisnika, a najviše pregleda i komentara ostvareno je na bliskim tržištima poput Njemačke, Italije, Austrije, Slovačke, Češke i Slovenije. Na YouTube-u video je pregledan preko 37 tisuća puta dok je na Instagramu oznaka #CroatiaLongDistanceLove korištena preko tisuću puta, stoji u priopćenju Hrvatske turističke zajednice.

Video su podijelile brojne županijske i lokalne turističke zajednice, agencije i hotelske kuće, ali i privatni iznajmljivači, kao i poznati hrvatski sportaši, inozemni blogeri i novinari. Europska komisija za putovanja podijelila je video na svojim stranicama, pohvalivši njegov koncept i sadržaj.

U posljednjih mjesec dana raste broj fanova i aktivnosti na kanalima "Croatia, Full of life" te iz HTZ-a ističu kako je u travnju na Instagramu ostvaren doseg od gotovo četiri milijuna ljudi, više od devet tisuća komentara, 740 tisuća like-ova te preko pet tisuća novih fanova. (ls)Mobilna verzija članka

Oglasi

Frigoservis Šime - klima uređaji
Porsche Istra
HAK Auto-klub Poreč
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina