Po?etna
Nedjelja, 16.Svibnja 2021 (20:16:16) - Godina:19

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Čišćenje apartmana i soba ozonom!
NLS dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Poreč: Nova donacija Alena Anušića za zdravstvene djelatnike

Iz Grada Poreča, 05.05.2020. (09:57)
Foto: Alen Anušić i zdravstveni radnici na trijaži Doma zdravlja Poreč
Foto: Alen Anušić i zdravstveni radnici na trijaži Doma zdravlja Poreč

Alen Anušić, uz pomoć Zdravog grada i Grada Poreča, donirao je 80 zaštitnih vizira Domu zdravlja Poreč, te po 10 za Dom za starije i nemoćne Poreč i timove na terenu.

Donaciju su preuzeli zdravstveni radnici na trijaži Doma zdravlja Poreč. Njegova voditeljica dr. Radmila Korlević je u priopćenju za medije naglasila da je oprema zdravstvenim radnicima itekako potrebna u vrijeme postepenog popuštanja mjera i dolaska većeg broja ljudi u Dom zdravlja. 

Ovo je već četvrta donacija koju je Anušić organizirao, prvo u pomoć poslodavca, tvrtke Fusio, a potom uz podršku Grada Poreča i Zdravog grada.

–Širenje zaraze COVID-19 na različite je načine povezalo ljude, njihovu energiju, znanja i dobre namjere. Ova nam je pandemija ponovno podcrtala činjenicu da je aktivno uključivanje i suradnja dio naše ljudske prilagodbe te borbe za opstanak. Baš zato, svaka moguća iduća pojava virusa bit će dočekana znatno spremnije, rekla je Nataša Basanić Čuš iz Zdravog grada Poreč.

Ukupno je dosad podijeljeno 100 vizira za porečke zdravstvene ustanove, a potom još 200 za Opću bolnicu Pula. Nakon toga, donacija od 100 vizira ustupljena je i prijateljskom gradu Petrinji, a jučer i novih 100 za porečke zdravstvene ustanove.

– Povezali smo se da bismo ovim volonterskim akcijama pomogli našim zdravstvenim radnicima diljem Istre i Hrvatske, koji se svakodnevno bore za svakog oboljelog čovjeka protiv malog i opasnog nevidljivog neprijatelja, COVID-19. Ponosan sam što sam dio ovog humanog tima!, rekao je Anušić. (ls)Mobilna verzija članka

Oglasi

Frigoservis Šime - klima uređaji
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Cafe bar Soggiorno
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Pogrebne usluge Silentium