Početna
Ponedjeljak, 21.Rujna 2020 (15:22:24) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Čišćenje apartmana i soba ozonom!
Viendel - Digitalni marketing

NK Višnjan 1957 organizirao akciju uređenja travnjaka i klupskih prostorija

Sport, 04.05.2020. (12:11)

Članovi udruge okupljene oko Nogometnog kluba Višnjan 1957. jučer su bili u još jednoj u nizu radnih akcija kojom poomažu rad kluba.

Unatoč tome što je klub prestao s treninzima svih kategorija već 11. ožujka sukladno preporukama stožera civilne zaštite, članovi i volonteri kluba i dalje pomažu radu udruge NK Višnjan 1957. Tako je u akciji, trećoj po redu od osnutka udruge, uređen travnjak S.C. Pineta te klupskih prostorija.

– Ovim se putem se u ime udruge zahvaljujem svim sudionicima ove radne akcije, izjavio je tajnik kluba Antonio Štifanić dodajući da je interes za akciju bio i mnogo veći, ali su iz kluba poštivali mjere predostrožnosti zbog koronavirusa, te su je organizirali u manjem opsegu.

U nedjeljnoj akciji sudjelovali su predstavnici uprave kluba Antonio Bratović, Stjepan Sinožić i Antonio Štifanić, predstavnici veteranske ekipe Alen Korlević i Damir Milokanović, predstavnici seniorske ekipe Marin Matić, Petar Pavletić, Luka Kotorac i Teodor Jehnić, te trener prve momčadi i voditelj omladinskog pogona Nikola Stanić.

Kako usput javljaju, došlo je i do kadrovskih promjena u klubu.

Novi predsjednik je Adrijano Štifanić, dopredsjednik je Bernard Deklić, a tajnik je Antonio Štifanić. Osim spomenute trojke u upravnom odboru kluba sjede još i Stjepan Sinožić, Nikica Stanić, te novopridošli Antonio i Goran Bratović. Za predsjednika Nadzornog odbora imenovan je Erik Legović, dok su članovi tog tijela i Marin Matić, te Teodor Jehnić. Seniorska momčad i omladinski pogon i dalje su pod vodstvom Nikole Stanića.

Iako je još tekuća, a i sljedeća sezona upitna iz kluba poručuju kako će spremni dočekati novu prvenstvenu sezonu.

– Ako se ukaže prilika i mogućnost, klub je spreman osnovati i juniorsku kategoriju, za koju postoje preduvjeti, te sa seniorskom ekipom otići i rang više i zaigrati 1. ŽNL., stoji u priopćenju N.K. Višnjan 1957. (ls)Mobilna verzija članka

Oglasi

Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Pogrebne usluge Silentium
Porsche Istra
Frigoservis Šime - klima uređaji