Početna
Četvrtak, 24.Rujna 2020 (05:52:33) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Čišćenje apartmana i soba ozonom!
Opel: Otkup vozila? Isplata odmah!

Poreč: U Maloj galeriji izložba radova nagrađenih članova HDLU

Kultura, 04.05.2020. (09:47)

Izložba Ima li umjetnosti nakon interneta? na kojoj će biti predstavljeni autori iz nekoliko hrvatskih HDLU-a, od danas je otvorena za javnost u Maloj galeriji u Poreču uz pridržavanje svih mjera propisanih od Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, poručuju iz Pučkog otvorenog učilišta Poreč.

Na njoj će svoje radove izložiti 13 autora/ica nagrađenih na izložbi održanoj u Puli krajem prosinca prošle godine, koji konkuriraju za Grand Prix Grada Poreča: Nataša Bezić, Tomislav Brajnović, Iva Džaja, Fulvio Juričić, Davor Kliman, Silvana Konjevoda, Milan Marin, Karlo Paliska, Denis Sardoz, Gorana Težak, Dražen Turković, Roberta Vilić i Ljiljana Vlačić.

Žiri u sastavu Iva Gašparić, Roberta Weissman Nagy i Sebastijan Vojvoda je za pobjednički rad odabrao rad Tomislava Brajnovića.

Otvorenje izložbe bilo je planirano za 12. ožujka, no zbog eskalacije pandemije COVIDa, otvorenje je odgođeno. Izložba je rezultat je suradnje Grada Poreča, POU Poreča i HDLU Istre.

Izložba traje do 15. lipnja, a radno vrijeme Male galerije je od 10 do 13 i od 16. do 20 sati, osim vikenda i blagdana.

Iz POUP-a poručuju kako je broj posjetitelja koji istovremeno mogu boraviti u galeriji ograničen je na četiri osobe, a daljnji ulasci mogući su tek kad jedan od posjetitelja izađe. Osoblje galerije će prilikom interakcije s posjetiteljima koristiti zaštitne maske koje prekrivaju nos i usta te osiguravati razmak od najmanje dva metra prilikom međusobne komunikacije.

Program je realiziran uz potporu Grada Pule, Upravnog odjela za kulturu Istarske Županije, Turističke zajednice Grada Pule, Grada Poreča, Turističke zajednice Grada Poreča i Pučkog otvorenog učilišta Grada Poreča. (ls)



Mobilna verzija članka

Oglasi

Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Porsche Istra
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore