Početna
Utorak, 31.Ožujka 2020 (08:47:12) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Online terapije i savjetovanja
Ostani doma dok koronavirus prođe

Iz Gradske knjižnice Poreč: Čitajte e-knjige putem digitalne platforme iBiblos

Poreština, 19.03.2020. (08:47)

Gradska knjižnica Poreč podsjeća svoje članove da mogu besplatno otvoriti korisnički profil na platformi iBiblos kako bi mogli posuđivati e-knjige.

U suradnji gradskih knjižnica Istarske županije i nakladničke kuće Beletrina iz Ljubljane pokrenut je 2018. godine iBiblos, digitalna platforma za posudbu e-knjiga na hrvatskom jeziku. Svi članovi gradskih knjižnica u Istarskoj županiji i svi oni koji žele to postati mogu koristiti digitalnu platformu iBiblos.

Na mrežnim stranicama Ibiblosa nalazi se baza elektroničkih knjiga novih i popularnih naslova raznih žanrova beletristike i publicistike hrvatskih nakladnika koje možete pretraživati, pregledavati i posuditi sukladno pravilima posudbe u knjižnicama. Na portalu je dostupan vodič koji vas vodi kroz postupak aktivacije korisničkog računa i posudbe e-knjiga.

Posudba e-knjiga moguća je putem uređaja koji podupiru Adobe ID aktivaciju kao što su Apple iOS mobilni uređaji, Android uređaji, osobna računala, e-čitači. Prije toga potrebno je učlaniti se u jednu od gradskih knjižnica na području Istarske županije koja je uključena u sustav iBiblos.

Aktivacija korisničkog računa: na adresi www.ibiblos.com ispunite obrazac i pošaljite zahtjev za aktivaciju iBiblos korisničkog računa. Više informacija o posudbi e-knjiga možete dobiti u Knjižnici ili na portalu www.ibiblos.com. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Porsche Istra
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Pogrebne usluge Silentium
Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!