Početna
Ponedjeljak, 6.Travnja 2020 (14:38:53) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Online terapije i savjetovanja
Ostani doma dok koronavirus prođe

Valamar u prošloj godini ostvario 2.22 milijardi kuna prihoda i rast od 10 posto

Gospodarstvo, 28.02.2020. (17:56)
Valamar Collection Isabella Island Resort
Valamar Collection Isabella Island Resort

Prema revidiranim godišnjim rezultatima za 2019. godinu Valamar Riviera ostvarila je 2.22 milijardi kuna ukupnih prihoda, odnosno rast od 10 posto u odnosu na prethodnu godinu. Ostvareno je 6.8 milijuna noćenja, odnosno 5 posto više nego u godini prije, uz rast cijena od 5 posto. Operativna dobit dosegla je 769 milijuna kuna, 11 posto više nego u 2018.

– Iza nas je sjajan period razvoja poslovanja jer smo u proteklih pet godina ostvarili širenje portfelja i prosječni godišnji rast rezultata poslovanja od preko 20 posto, vodeći brigu o uravnoteženom i održivom razvoju. Nastavljamo s ulaganjima u kvalitetu proizvoda i razvoj ljudskih potencijala s ciljem nastavka rasta te stvaranja dodane vrijednosti za dioničare i partnere, istaknuo je Željko Kukurin, predsjednik Uprave Valamar Riviere.

Iz Valamara javljaju da su u prošloj godini ostvarili partnerstva s mirovinskim fondovima u skladu sa strategijom širenja i razvoja turističkog poslovanja te su pokrenuli petogodišnje investicijske cikluse u Imperial Rivieri d.d. i hvarskom Heliosu Farosu. U protekloj su godini dobili i nagrade za najboljeg poslodavca u turizmu i sedmog najboljeg poslodavca u Hrvatskoj prema istraživanju portala MojPosao te druga priznanja.

Dodaju da je u tijeku izgradnja luksuznog ljetovališta Valamar Collection Pinea Resort u zoni Pical, ulaganje u Valamar Parentino Hotel i da se nastavlja s ulaganjem u Istra Premium Camping Resort te u druge projekte unapređenja proizvoda i sadržaja za goste. (sj)Mobilna verzija članka

Oglasi

Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
HAK Auto-klub Poreč
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Cafe bar Soggiorno
Frigoservis Šime - klima uređaji