Početna
Srijeda, 3.Lipnja 2020 (14:48:38) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
Kino Poreč

Sponzorirani članak

Za ljubitelje plesa: početak nove plesne sezone u Poreču

Zabava, 11.01.2020. (11:07)
Foto: Arhiva
Foto: Arhiva

Veseli vas ples i želite na jednostavan i najbrži mogući način naučiti lijepo i pravilno plesati? Želite učiti plesati od najboljih? Onda će vas vjerojatno kao buduće polaznike – potpune početnike (i one s dvije lijeve!), razveseliti vijest da u nedjelju, 19. siječnja u 20 sati u Domu obrtnika Poreč počinju upisi u novu plesnu sezonu plesne škole Dansel pod vodstvom Elia Bašana, međunarodnog plesnog suca i trenera plesa.

Kao i do sada, tečajevi će se održavati nedjeljom u dva ili tri termina; jedan za nove polaznike (apsolutne početnike), drugi za napredne polaznike, tj. sve one koji su ranije završili početnički tečaj. Treći termin namijenjen je ljubiteljima argentinskog tanga – onima koji ga već plešu i onima koji ga tek žele naučiti plesati.

Mole se svi polaznici koji prvi put dolaze na ples i oni koji su ranije završili početnički tečaj, kao i svi oni koji već godinama plešu u naprednoj grupi, da dođu u nedjelju u 20 sati na dogovor i upis.

U ovogodišnjem, novom / starom programu su standardni plesovi (Valcer engleski i bečki, Foxtrot, Tango, Disco hustle i Polka), latino plesovi (Cha cha cha, Rumba, Samba, Merengue, Argentinski tango i Paso doble), karipsko-kubanski plesovi (Salsa na jedan i dva, Bachata, Kizomba i Pachanga) te kreiranje programa prema želji većine polaznika.

Zato vas plesna škola Dansel, jedina licencirana u Istri i Primorsko-goranskoj županiji poziva, da se i ove godine odazovete na stručno plesno usavršavanje uz tradiciju i kvalitetu koje u njoj idu ruku pod ruku.

Tečaj je namijenjen svima koje ples veseli i žele obogatiti svoj život novom i lijepom tjelesnom aktivnošću.

Info tel: 098 224 291Mobilna verzija članka

Oglasi

Porsche Istra
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Cafe bar Soggiorno
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Pogrebne usluge Silentium