Početna
Četvrtak, 13.Kolovoza 2020 (16:26:40) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Restoran Pentola Poreč

Četvero istarskih boćara u reprezentativnim dresovima

Sport, 29.11.2019. (10:06)
Dio hrvatskih reprezentacija koje će nastupiti u Ljubljani
Dio hrvatskih reprezentacija koje će nastupiti u Ljubljani

Hrvatska ženska seniorska i muška juniorska reprezentacija nastupit će u nedjelju u Ljubljani na mješovitom žensko-muškom turniru u četvorkama u sklopu manifestacije Dan slovenskog boćanja, na kojem će se natjecati ukupno 16 ekipa.

Što se ženske reprezentacije tiče, selekciji koja je nedavno u turskom Mersinu osvojila srebrnu medalju na Svjetskom kupu nacija, a koju su činile Nives Jelovica, Ria Vojković (Labin) i Carrolina Bajrić (Čavle ŠB) izbornik Romano Grižančić za ovu je prigodu pridodao Nikola Marelja Bošnjak (Čavle ŠB).

Mušku reprezentaciju činit će pak četvorica igrača koja su na ovogodišnjem juniorskom Svjetskom prvenstvu u talijanskom Alassiu osvojili medalje, Filip Matijašić (Pazin), Lovro Šipek, Filip Klarić (Sveti Jakov, Jadranovo) i Leon Petz (Vargon, Rijeka), a njima je izbornik Čedo Vukelić za ovu prigodu pridodao i Đordana Ferenca (Pazin).

Glavnina natjecanja na turniru, uključujući i finale, odigrat će se u boćarskoj dvorani Krim, dok će se na početku turnira dio susret osmine finala odigrati u dvorani Šiška. Susreti osmine finala počinju u 9 sati, četvrtfinala se igraju od 11.15 sati, polufinala od 14.15 sati, a finale od 16 sati.

Prošle je godine na GDP Slovenija Open turniru ženska reprezentacija u sastavu Nives Jelovica, Tanja Grubiša (Labin), Carrolina Bajrić i Nikol Marelja Bošnjak osvojila 2. mjesto u pretežno muškoj konkurenciji, a u finalu je sa 13:0 poražena od selekcije slovenske regije Gorenjske za koju su igrali sve odreda svjetski prvaci, Davor Janžič, Uroš Vehar, Jasmin Čauševič i Damjan Sofronievski.

Prijenos događanja na manifestaciji Dan slovenskog boćanja možete pratiti na mrežnim stranicama http://www.hegy.si/Mobilna verzija članka

Oglasi

Cafe bar Soggiorno
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Porsche Istra
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
HAK Auto-klub Poreč