Po?etna
Četvrtak, 29.Srpnja 2021 (20:44:15) - Godina:19

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Poreč  ti nas upotpunjuješ; smještaj; destinacije; otkrijte poreč; gastronomija
Valfresco

Predstava Djed Božićnjak u Istri

Istra, 07.11.2019. (16:06)

Ovog će prosinca Istra Inspirit u veselom blagdanskom ozračju razveseliti brojne mališane već poznatom i hvaljenom predstavom Djed Božićnjak u Istri. Mališani će moći uživati u otkrivanju Božićne pustolovine čudesnih likova istarske mitologije u Poreču, 13. prosinca  i u Umagu 21. prosinca.

Predstava prati Djeda Božićnjaka kojem se, stigavši u Istru, polome saonice i on padne u ponor Pazinske jame na božićnu noć kada svoj djeci treba podijeliti poklone. Kako će izaći iz jame i tko će mu u tome pomoći, djeci će otkriti glumci Istra Inspirita kroz edukativni sadržaj predstave koja promiče baštinu i autohtone vrijednosti Istre.  Djed Božićnjak, koji svake godine posjećuje Istru, nikad nije susreo nestašnog macmalića ili Orka, a upravo će mu oni pomoći da pronađe svoj put do djece koja ga željno iščekuju. 

Osim već spomenute predstave, ovih će blagdana iz kreativne radionice Istra Inspirita svjetlo dana ugledati nova predstava o simpatičnom Kažuniću Bepu, koji će pokušati spasiti Istru od hladne zime koja je zabijelila Istru. Hoće li u tome uspjeti i koje će sve prepreke imati u ovoj pustolovini, saznat će svi koji pogledaju predstavu Kažunić u snijegu.

Istra Inspirit projekt je kulturno-doživljajnog turizma Istarske razvojna turistička agencija - IRTA d.o.o., a više o samom projektu i nadolazećim programima moguće je saznati na web stranici Istra Inspirita te na njihovim Facebook i Instagram profilima. (sj)Mobilna verzija članka

Oglasi

Cafe bar Soggiorno
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Pogrebne usluge Silentium
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina