Početna
Srijeda, 3.Lipnja 2020 (01:39:57) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
Virtualna učionica POUP-a

U nedjelju u Intersportu humanitarni turnir u pikadu za sestre Rinčić

Poreština, 05.11.2019. (12:50)
Humanitarni turnir u pikadu za sestre Lorenu i Ivu Rinčić (Pixabay)
Humanitarni turnir u pikadu za sestre Lorenu i Ivu Rinčić (Pixabay)

U nedjelju, 10. studenog s početkom u 17 sati u caffe baru Intersport u Zelenoj laguni održat će se humanitarni turnir u pikadu Za naš korak, namijenjen terapiji za osmogodišnju Lorenu i trogodišnju Ivu Rinčić. Sestre iz Velike Gorice rođene su s polineuropatijom nepoznatog porijekla, bolešću živaca i mišića zbog koje ne mogu hodati.

Unatoč nepovoljnim prognozama, djevojčice su u prvom ciklusu terapija u Poliklinici Glavić, koji je trajao 12 tjedana, znatno napredovale. Lorena sada uz pomoć hodalice može napraviti 100, a njena sestra Iva 500 koraka.

Cijena sljedećeg ciklusa terapija iznosi 390 tisuća kuna, a roditelji će sredstva skupljati do 18. siječnja 2020 na računu otvorenom u Zagrebačkoj banci na ime majke djevojčica:

  • Marcela Rinčić
  • IBAN:HR1223600003510079111
  • BIC:ZABAHR2X

Pikado klub Poreč i grupa građana organiziraju ovaj turnir s ciljem pomoći u prikupljanju sredstava za terapiju, a dobrodošli su svi zainteresirani, bez obzira na članstvo u klubu. Prijave su moguće pred sam početak turnira, uplatom kotizacije od 30 kuna po igraču za parove i 50 kuna po igraču pojedinačno. Za najbolje na turniru predviđene su simbolične medalje, a sva će prikupljena sredstva od kotizacija biti uplaćena za djevojčice. Sve dodatne informacije dostupne su na Facebook stranici eventa. (sj)Mobilna verzija članka

Oglasi

Frigoservis Šime - klima uređaji
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Cafe bar Soggiorno
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...