Početna
Nedjelja, 31.Svibnja 2020 (11:01:53) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

U prodaji ulaznice za dobrotvorni koncert Petra Graše za obitelji Bašić i Tamburin

Poreština, 05.11.2019. (10:20)

U prodaji su ulaznice za dobrotvorni koncert Petra Graše koji će se u četvrtak, 21. studenog, s početkom u 19 sati održati u dvorani Veli Jože. Riječ je o koncertu koji je Grad odlučio organizirati umjesto tradicionalnog koncerta povodom obilježavanja dana porečkog zaštitnika, a sav će prihod biti dodijeljen obiteljima tragično preminulog policajca Tomislava Bašića i sedamnaestogodišnje Antonije Tamburin koja je u teškoj prometnoj nesreći ljetos izgubila oca te se i sama oporavlja od teških tjelesnih ozljeda.

Porečka humanitarka Nataša Cvijanović izrazila je zadovoljstvo mogućnošću da se na ovakav način pomogne potrebitim sugrađanima i zaključila:

– Proteklih godina trudila sam se sa svojim prijateljima organizirati dobrotvorne akcije, kako bi pomogli kad god je našim sugrađanima to bilo potrebno. Zato mi je posebno drago da sam s Gradom i gradonačelnikom vrlo brzo dogovorila ovaj koncert za obitelji Bašić i Tamburin. Naša motivacija je da potrebitima donesemo olakšanje te mi je posebna radost da možemo i još konkretnije pomoći obiteljima. Sigurna sam da će kroz nadolazeće godine dan zaštitnika grada postati i dan zaštite naših najugroženijih građana, Porečani su uvijek kad je trebalo znali pokazati svoje veliko srce i vjerujem da ni ovaj koncert neće biti izuzetak.

Ulaznice po cijeni od 40 kuna mogu se kupiti na blagajni Turističke zajednice Grada Poreča radnim danom od 8 do 15 sati te u subotu od 8 do 13 sati. (sj)Mobilna verzija članka

Oglasi

Frigoservis Šime - klima uređaji
Cafe bar Soggiorno
Porsche Istra
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...