Početna
Ponedjeljak, 18.Siječnja 2021 (23:58:27) - Godina:19

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza
Čišćenje apartmana i soba ozonom!

Natjecanje za srednjoškolce u kraljici sportova- atletici

SŠ Mate Balote Poreč, 05.11.2019. (08:45)

Krajem listopada na porečkom stadionu Veli Jože u organizaciji Školskog športskog saveza Istarske županije održano je pojedinačno prvenstvo osnovnih i srednjih škola u atletici.

Od domaćih ekipa zapažene rezultate postigli su učenice i učenici srednje škole Mate Balote. Iako konkurencija nije bila uobičajna, odnosno izostali su srednjoškolci iz Rovinja, Pazina i Buja, naši su učenici bili odlični u svojim nastupima.

Kod djevojaka na 800 m drugo mjesto osvojila je Eni Celić, a Josipa Rigo plasirala se treća. Treće su Patricia Hajmut na 400 m i Nina Prekalj na 1500 m. Monika Pratljačić treća je u bacanju kugle, kao i Eva Fiškuš u skoku u dalj. U štafeti na 100, 200, 300, 400 m u sastavu: Tarin Špelić, Eva Fiškuš, Josipa Rigo i Eni Celić zauzele su treće mjesto. Tarin Špelić plasirala se šesta na 100 m, a Valentina Čumigaš bila je četvrta na 1500 m.

Kod mladića, Sajmon Valenta prvi je na 100 metara, kao i Kevin Mušković na 800 metara. Drugi su Donato Bernobić na 400 m i Teo Popović u skoku u vis. U skoku u dalj treći je Armin Murati. Četvrto mjesto zauzeli su Karlo Kramarić na 100 m, Sven Jakus na 800 m i Matija Macuka u bacanju kugle. Eugen Berisha zauzeo je peto mjesto na 400 metara.

Čestitamo svim našim natjecateljima i njihovom profesoru Miroslavu Vraniću.

FotografijeMobilna verzija članka

Oglasi

Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Pogrebne usluge Silentium
HAK Auto-klub Poreč
Frigoservis Šime - klima uređaji
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...