Početna
Srijeda, 3.Lipnja 2020 (00:55:46) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Dokapitalizacija Imperial Riviere; hotel Zagreb postaje Valamar Parentino

Gospodarstvo, 29.10.2019. (15:53)

Imperial Riviera realizirat će dokapitalizaciju u vrijednosti od 426 milijuna kuna prema odluci Glavne skupštine, stoji u priopćenju Valamar Rivijere.

U dokapitalizaciji sudjeluju Valamar Riviera s iznosom od 106 milijuna kuna, AZ mirovinski fondovi u iznosu od 296 milijuna kuna, Allianz Zagreb u iznosu od 18 milijuna kuna te Allianz Invest u iznosu od 6 milijuna kuna.

Povećanje kapitala Imperial Riviere, kompanije koja je u većinskom vlasništvu Valamar Riviere D.D., početak je realizacije petogodišnjeg poslovnog plana koji predviđa 1,5 milijardi kuna ulaganja u turizam, a fokus će biti usmjeren na rekonstrukciju i obnovu objekata u vlasništvu Imperijala, kao i daljnje širenje.

Valamar i Imperial su danas potpisali su ugovor o kupoprodaji hotela Valamar Zagreb u Poreču po cijeni od 182,15 milijuna kuna, a ove zime će uložiti više od 100 milijuna kuna u podizanje kvalitete i s dodatnim Maro uslugama namijenjenih obiteljima. Hotel Zagreb dobit će novo ime - Valamar Parentino što je dio plana ulaganja Valamara i Imperiala u razvoj zone Pical.

–Povećanje temeljnog kapitala zajedničkog poduzeća za upravljanje i ulaganje u turističku imovinu u regiji logičan je nastavak uspješne suradnje Valamara s institucionalnim investitorima. Ono predstavlja uvjerenje svih sudionika dokapitalizacije u potencijal rasta hrvatskog turizma, istaknuo je Željko Kukurin, predsjednik Uprave Valamar Riviere, u priopćenju za medije.(ls)Mobilna verzija članka

Oglasi

Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Frigoservis Šime - klima uređaji
Pogrebne usluge Silentium
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...