Početna
Srijeda, 13.Studenog 2019 (14:02:24) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Crofish Poreč

Slovenci birali: Vrsarski kamp Valkanela najbolji, kamp Lanterna drugi

Istra, 25.10.2019. (10:48)
(Izvor:istarski.hr)Link
Autokamp Valkanela (foto: camping.hr)
Autokamp Valkanela (foto: camping.hr)

Slovenski kamping web portal Avtokampi.si i ove je godine organizirao izbor najboljeg kampa u Hrvatskoj i Sloveniji - Naj kamp Adria. Radi se o izboru u kojem brojni kampisti tijekom cijele godine glasaju za najbolje kampove, a ove se godine izbor odvija već po deveti put. Dodjela nagrada održala se u okviru 13. Hrvatskog kamping kongresa u Termama Sveti Martin. Na kongresu su prisustvovali brojni vlasnici i upravitelji hrvatskih kampova te predavači i partneri iz Njemačke, Slovenije, Italije, Nizozemske i Poljske, prenosi portal istarski.hr.

Glavni urednik kamping portala Klemen Hren je u pozdravu istaknuo kako je ovogodišnja kamping sezona u Hrvatskoj unatoč zbog vremena lošem svibnju još uvijek uspješna. Do kraja devetog mjeseca zabilježeno je gotovo 1% manje noćenja, no, sa slovenskog tržišta to još uvijek znači gotovo pola milijuna dolazaka samo u kampove te 2,9 milijuna noćenja.

Najbolji hrvatski kampovi

U kategoriji većih kampova u Istri ove je godine najviše glasova slovenskih kampista dobio kamp Valkanela iz Vrsara. U kampu su u nekoliko posljednjih godina uredili nove parcele, renovirali dio sanitarnih čvorova i izgradili bazenski kompleks. Drugo mjesto je osvojio kamp Lanterna Premium Resort iz Poreča, a treće kamp Mon Perin iz Bala.

Najbolji mali kamp u Istri je kamp Polidor iz Funtane koji radi tijekom cijele godine. U sezoni gostima nudi i privatnu plažu, a izvan sezone organiziraju biciklističke ture, degustacije vina i maslinovog ulja te blagdansku animaciju. Drugo mjesto ide u lani otvoreni kamp Santa Marina u Vabrigi, a treće u Kranjski kamp u Premanturi. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Pogrebne usluge Silentium
Frigoservis Šime - klima uređaji
Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!
Najslasniji burgeri u gradu
Cafe bar Soggiorno