Početna
Četvrtak, 9.Srpnja 2020 (22:33:28) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Valamarov Istra Camping Resort dobitnik nagrade Specijal Lider invest

Istra, 23.10.2019. (17:37)
Luka Burilović, predsjednik HGK i Bruno Radoš, direktor operacija za kampove i direktor regije u Valamaru
Luka Burilović, predsjednik HGK i Bruno Radoš, direktor operacija za kampove i direktor regije u Valamaru

Valamarov Istra Camping Resort danas je na svečanoj dodjeli Liderovih nagrada za najbolje investicije u Hrvatskoj održanoj u zagrebačkom Westinu dobio posebnu nagradu stručnog žirija za kontinuirano ulaganje Specijal Lider invest.

– Hvala Lideru na ovoj iznimnoj nagradi. Valamar i dalje nastavlja sa strategijom podizanja kvalitete portfelja i usluga prema turizmu visoke dodane vrijednosti, kako u hotelskom, tako i u kamping segmentu. Najbolji dokaz tome je upravo Istra Premium Camping Resort, prvi veliki Valamarov kamp s pet zvjezdica u Istri koji je prve goste dočekao ove sezone, izjavio je Bruno Radoš, direktor operacija za kampove i direktor regije u Valamaru.

Vrata kampa su otvorena ljetos nakon druge faze investicija na području funtanskog kampa Istra Sunny Camping. Sadržaji čine su obiteljski vodeni park, ugostiteljski objektim te sportski i zabavni sadržaji za sve uzraste, kao i glamping šatori i mobilne kućice.

Istra Premium Camping Resort već se u prvoj sezoni poslovanja svrstao među najbolje kampove u Hrvatskoj priznanjem "Croatia' s Best Campsites 2019" Kamping udruženja Hrvatske, a ujedno je nositelj oznake koja promiče ekološku izvrsnost - EU Ecolabel za turistički smještaj. (sj)Mobilna verzija članka

Oglasi

Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Pogrebne usluge Silentium
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Porsche Istra