Početna
Nedjelja, 31.Svibnja 2020 (11:13:00) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Prkosne i ponosne: Besplatna konferencija za poduzetnice u Poreču

Gospodarstvo, 23.10.2019. (13:13)
Pixabay
Pixabay

U sklopu manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču, u petak 25. listopada 2019. u Domu obrtnika u Poreču održat će se konferencija za poduzetnice i žene koje razmišljaju o ulasku u poduzetništvo. Organizira je Women in Adria, u suradnji s Gradom Porečom-Parenzo, HBOR-om i sponzorima.

Konferencije iz ciklusa Prkosne i ponosne održavaju se diljem Hrvatske, a naslov duguju činjenici da su prkos i ponos neizostavni dijelovi uspjeha hrvatskih poduzetnica.

Svoj će poduzetnički put, koji uključuje uspone i padove, sudionicama konferencije razotkriti Milena Mičić, znanstvenica koja vodi Aquarium Pula, jedan od najuspješnijih akvarija u ovom dijelu Europe. Ona je ove godine jedna od finalistica za najbolju hrvatsku poduzetnicu.

Serijska poduzetnica i autorica knjiga o poduzetništvu Kristina Ercegović govorit će o tome kako izgraditi posao, a pritom ne izgorjeti.

Među ostalim su temama konferencije: kako najbolje iskoristiti sredstva iz nacionalnih te fondova Europske unije, kako za financiranje koristiti kredite HBOR-a te kako si osigurati naplaćivanje potraživanja.

Budući da je među ciljevima konferencije, uz edukaciju i povezivanje poduzetnica, i pokretanje dijaloga s lokalnim vlastima o specifičnostima ženskog poduzetništva, na konferenciji će se održati okrugli stol o tome kako lokalne vlasti mogu poduprijeti žensko poduzetništvo. U raspravi će sudjelovati predstavnici Grada Poreča i Istarske županije.

Konferencija će trajati od 9 do 15 sati.

Ulaz je slobodan, no zbog ograničenog broja mjesta potrebna je prethodna prijava putem internetske stranice mreže poduzetnica i poslovnih žena Women in Adria koja konferenciju organizira.

Sve sudionice konferencije na dar će dobiti knjigu Od zaposlenice do poduzetnice. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Frigoservis Šime - klima uređaji
Pogrebne usluge Silentium
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6