Početna
Utorak, 12.Studenog 2019 (01:25:40) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Crofish Poreč
Istarski supermarketi - aktualni akcijski katalog

Prkosne i ponosne: Besplatna konferencija za poduzetnice u Poreču

Gospodarstvo, 23.10.2019. (13:13)
Pixabay
Pixabay

U sklopu manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču, u petak 25. listopada 2019. u Domu obrtnika u Poreču održat će se konferencija za poduzetnice i žene koje razmišljaju o ulasku u poduzetništvo. Organizira je Women in Adria, u suradnji s Gradom Porečom-Parenzo, HBOR-om i sponzorima.

Konferencije iz ciklusa Prkosne i ponosne održavaju se diljem Hrvatske, a naslov duguju činjenici da su prkos i ponos neizostavni dijelovi uspjeha hrvatskih poduzetnica.

Svoj će poduzetnički put, koji uključuje uspone i padove, sudionicama konferencije razotkriti Milena Mičić, znanstvenica koja vodi Aquarium Pula, jedan od najuspješnijih akvarija u ovom dijelu Europe. Ona je ove godine jedna od finalistica za najbolju hrvatsku poduzetnicu.

Serijska poduzetnica i autorica knjiga o poduzetništvu Kristina Ercegović govorit će o tome kako izgraditi posao, a pritom ne izgorjeti.

Među ostalim su temama konferencije: kako najbolje iskoristiti sredstva iz nacionalnih te fondova Europske unije, kako za financiranje koristiti kredite HBOR-a te kako si osigurati naplaćivanje potraživanja.

Budući da je među ciljevima konferencije, uz edukaciju i povezivanje poduzetnica, i pokretanje dijaloga s lokalnim vlastima o specifičnostima ženskog poduzetništva, na konferenciji će se održati okrugli stol o tome kako lokalne vlasti mogu poduprijeti žensko poduzetništvo. U raspravi će sudjelovati predstavnici Grada Poreča i Istarske županije.

Konferencija će trajati od 9 do 15 sati.

Ulaz je slobodan, no zbog ograničenog broja mjesta potrebna je prethodna prijava putem internetske stranice mreže poduzetnica i poslovnih žena Women in Adria koja konferenciju organizira.

Sve sudionice konferencije na dar će dobiti knjigu Od zaposlenice do poduzetnice. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Nova Corolla Hybrid
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Cafe bar Soggiorno