Početna
Nedjelja, 31.Svibnja 2020 (13:06:06) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
Virtualna učionica POUP-a

Predavanje Uspjeh ovisi o nama u Domu obrtnika

Gospodarstvo, 17.10.2019. (09:13)
Iva Belé
Iva Belé

U subotu, 19. listopada, s početkom u 17 sati u porečkom Domu obrtnika održat će se predavanje Uspjeh ovisi o nama Ive Belé, osnivačice Success Concepta, kojim potiče pojedince i tvrtke da aktiviraju svoju svrhu, ciljeve i unutarnje snage, kroz treninge, mentorstvo i motivacijske govore. 

Iva Belé poslovni je savjetnik uspješnih tvrtki koje žele ostvariti jedinstvenu stratešku i marketinšku poziciju na tržištu. Prvi je europski i hrvatski Certificirani Trener Canfield Metodologije. Stekla je titulu magistra ekonomije, NLP praticitioner-a ABNLP, završila je London School of Public Relations i autorica je knjige Vibracije uspjeha objavljene u Hrvatskoj u izdanju Školske knjige.

Predavanje je dio programa  ESAS 2019 konferencije (Executive Sales Adria Summit) koja se drugu godinu zaredom održava u sklopu manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču. 

Predavanje je besplatno, ali se zbog ograničenog broja mjesta potrebno prijaviti na  e-mail maja.strazic@porec.hr s naznakom Predavanje – Iva Belé najkasnije do subote, 19. listopada u 10 sati. (sj)Mobilna verzija članka

Oglasi

Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Cafe bar Soggiorno
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
HAK Auto-klub Poreč