Početna
Ponedjeljak, 25.Svibnja 2020 (10:02:08) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Šahisti Pule ponovno u elitnom društvu

Sport, 08.10.2019. (10:25)

U organizaciji Hrvatskog šahovskog saveza u Malom Lošinju je od 28. rujna do 6. listopada održano 28. ekipno prvenstvo Hrvatske za seniore i seniorke za 2019. godinu.

U IB ligi iz naše županije nastupila je ekipa Šahovskog kluba Pula, koja je natjecanje završila na 2. mjestu i time direktno izborila nastup u IA ligi iduće godine.

Nakon nekoliko godina Puljani su se vratili u vrh hrvatskog šaha. Uz kadete koji su krajem prošle godine u Bjelovaru postali ekipni prvaci Hrvatske, ovo je još jedan veliki uspjeh kluba.

Uspjeh su polučili: GM Maxim Vavulin, GM Marko Tratar, GM Nenad Ferčec, IM Miroslav Žufić, IM Milan Franić, FM Ivan Vihor Krsnik Čohar, FM Nikola Ciganović i kapetan ekipe FM Dragan Glavaš.

Svakako treba spomenuti i Predsjednika kluba, Valtera Valkovića, kojem je HŠS odao priznanje imenovanjem za direktora Europskog ekipnog veteranskog prvenstva za 2019. godinu, koje je uspješno odrađeno prošlog mjeseca u Malom Lošinju.

Šahovski klub Pula bilježi vrijedne uspjehe u posljednje vrijeme, a međunarodni šahovski turnir, 34. OPEN PULA 2020., očekuje oko 250 natjecatelja iz zemlje i inozemstva čime će zadržati primat najvećeg turnira u ovom dijelu Europe. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
HAK Auto-klub Poreč
Porsche Istra
Pogrebne usluge Silentium