Početna
Subota, 19.Listopada 2019 (05:19:34) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Sajam pršuta u Tinjanu 2019.

Pips, Chips & Videoclips i Darko Rundek & Ekipa zatvorili drugi Istra & Craft Beer Festival u Poreču

Zabava, 07.10.2019. (13:31)
Darko Rundek & Ekipa
Darko Rundek & Ekipa

Nastupima Pips, Chips & Videoclipsa i Darka Rundeka & Ekipe završilo je drugo izdanje Istra & Craft Beer Festivala koji je u Poreču ovih dana okupio male, nezavisne i craft pivovare. Manifestacija je započela 28. rujna, a vrhunac festivala odvijao se tijekom vikenda na porečkoj rivi u pop up pivnici.

Grupa Pips, Chips & Videoclips su, među ostalima, odsvirali uspješnice Sex u školi, Kung Fu lekcije, Na putu prema dole, Malena, a Darko Rundek & Ekipa su kroz dva sata nastupa izveli sve hitove Haustora i Rundekove solo karijere, a nastup su zaključili pjesmom Šal od svile. Na istoj su pozornici kroz prva dva dana koncertnog dijela festivala nastupili i Jura Stublić i Film te Vojko V i Rambo Amadeus.

Posjetitelji su imali prilike probati 65 stilova i vrsta piva 18 malih, nezavisnih i craft pivovara koje su se predstavile na festivalu.

Kroz ostale dane festivala interes publike je izazvalo prigodno izdanje Spinnaker Gourmet Stage večere, gdje su chefovi Goran Hrastovčak i Ivan Ergović gostima pripremili pet osmišljenih sljedova s pivom kao glavnom namirnicom, ali i vođene pivske degustacije by Ribafish koje su bile unaprijed rasprodane.

Jedan od organizatora ovog pivskog događaja u Istri je Jakov Kolega, pokretač prvog hrvatskog craft beer festivala 2015. godine u Zagrebu, te organizator craft beer festivala u Zadru i Dubrovniku. Glavni sponzor je hotelska kompanija Valamar Riviera, a projekt podržavaju i Turistička zajednica Grada Poreča, Grad Poreč te Turistička zajednica Istarske županije te razni sponzori i medijski pokrovitelji.

Organizatori već najavljuju novo, treće izdanje Istra & Craft Beer Festivala. (ls)

Fotografije

Pips, Chips & Videoclips


Mobilna verzija članka

Oglasi

Nova Corolla Hybrid
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Cafe bar Soggiorno
Pogrebne usluge Silentium