Početna
Subota, 7.Prosinca 2019 (14:55:30) - Godina:17

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Novogodišnja lutrija Društva invalida Poreč
Advent Poreč

Mjesec poduzetništva u Poreču – na Trgu slobode otvoren sajam poduzetništva

Gospodarstvo, 05.10.2019. (11:29)

Sajam poduzetništva otvoren je jučer na Trgu slobode u Poreču, gdje se održava u okviru Mjeseca poduzetništva. Sunčano i lijepo vrijeme privukli su brojne domaće i strane posjetitelje da razgledaju i kupe proizvode dvadesetak OPG-ova, malih poduzetnika i proizvođača domaćih proizvoda. Sajam su po otvaranju posjetili i štandove obišli zamjenik gradonačelnika Elio Štifanić i pročelnica gradskog Upravnog odjela za opću upravu i gospodarstvo Morena Mičetić Fabić.

Osim predstavljanja malih proizvođača, održavaju se i kreativne radionice za djecu i prigodno predstavljanje izlagača i glazba uz DJ-a. Kreativne radionice za djecu – izrada suvenira od lavande i kamena na rasporedu su još danas i sutra u 17 sati.

Sajam traje do sutra i otvoren je od 10 do 19 sati.

Porečki Sajam poduzetništva jedna od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču koju ove godine po drugi puta organizira Grad Poreč-Parenzo u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područja interesa, u kojima osim Grada Poreča-Parenzo sudjeluju gradske ustanove i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova. (dp)

Fotografije

Zamjenik gradonačelnika Elio Štifanić i pročelnica Upravnog odjela za opću upravu i gospodarstvo Morena Mičetić Fabić


Mobilna verzija članka

Oglasi

Nova Corolla Hybrid
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
HAK Auto-klub Poreč
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom