Početna
Ponedjeljak, 25.Svibnja 2020 (09:22:17) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Aminess i Valamar nagrađeni na Danima hrvatskog turizma

Hrvatska, 04.10.2019. (16:39)
Aminess Maravea Camping Resort
Aminess Maravea Camping Resort

Sinoć je na Danima hrvatskog turizma u Vinkovcima dodijeljen prvi dio nagrada Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore u kategorijama za destinaciju godine, atrakciju godine i nagrade Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku te za ljude u turizmu.

Nekolicina nagrada otišlo je i u ruke hotelima i kampovima smještenim u Istri. Aminess kampu Maravea dodijeljena je nagrada Turistički cvijet za najbolji veliki kamp.

– Izuzetno smo ponosni na svako dobiveno priznanje koje smatramo potvrdom našeg kontinuiranog rada i truda, ali i nastojanja da našim gostima pružamo vrhunsku uslugu, izjavila je u priopćenju za medije Giuliana Marunica Krulčić, direktorica kampa Maravea.

Predstavnicima Valamara uručene su sinoć četiri nagrade. Lacroma Dubrovnik Hotel proglašen je najboljim kongresnim hotelom, kamp Solaris u Taru najboljim naturističkim kampom, Girandella Resort u Rapcu najboljim obiteljskim hotelom, a u istoj kategoriji treće mjesto osvojio je rabački Family Life Bellevue Resort.

Osim nagrada hotelima, nagrade su otišle i u ruke zaposlenicima Valamara. Loredana Načinović, voditeljica domaćinstva u rabačkom Girandella Resortu dobitnica je nagrade u kategoriji djelatnik godine u hotelu ili kampu, Fredi Stojnić najbolji je djelatnik u pomorskom prijevozu u porečkom Isabella Island Resortu, dok je Dragan Tomašević iz Valamara u Dubrovniku proglašen najboljim djelatnikom u cestovnom prijevozu.

Dani hrvatskog turizma su susret turističkih djelatnika te svih dionika u turističkom sustavu Republike Hrvatske u organizaciji Ministarstva turizma, Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore.(ls)Mobilna verzija članka

Oglasi

Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Cafe bar Soggiorno
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Porsche Istra
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina