Po?etna
Ponedjeljak, 21.Lipnja 2021 (12:41:56) - Godina:19

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Špina zapošljava
Autowill Corsa

Više od 63 tisuće posjetitelja i preko 230 izvođača na Poreč Open Air Festivalu

Zabava, 03.10.2019. (13:01)
Bajaga i Instruktori
Bajaga i Instruktori

Više od 63 tisuće stranih i domaćih gostiju posjetilo je od 1. srpnja do 14. rujna četvrti Poreč Open Air Festival gdje je nastupilo više 230 izvođača, a odsvirano 137 sati glazbe, poručuju u priopćenju za medije iz Valamara.

– Kod osmišljavanja sadržaja festivala uvijek težimo raznovrsnoj ponudi, jer jedino tako možemo privući posjetitelje svih generacija. Također, želimo da program bude podjednako zanimljiv kako domaćim, tako i stranim gostima. Svaka je godina izazovna, no posebno je zadovoljstvo novim izdanjem nadmašiti ono prošlogodišnje, izjavila je u priopćenju za medije Ivana Biškupić, Project Manager Poreč Open Air Festivala iz tvrtke MPG.

Program festivala sastojao se od četiri kategorije: Street Performance, Music Nights, Cinema and Theatre te Special Events, a na zatvaranju festivala nastupili su Bajaga i Instruktori

Novi sadržaji u programu Poreč Open Aira izazvali su interes posjetitelja. Jedan od posječenijih bio je romantični piknik Beats & Bites u vrtu Ville Polesini gdje su bendovi svirali hitove jazz i pop skladbi, kao i 3D Video Mapping koji je osvjetljavao Gradsku vijećnicu.

– Veseli nas što je Poreč Open Air postao dio porečkog ljeta te što posjetitelji s nestrpljenjem očekuju svako novo izdanje. Pripreme za peto izdanje festivala života već su u tijeku, istaknula je u priopćenju Vlatka Ilečić Arklinić, voditeljica Odjela destinacijskog menadžmenta u Valamar Rivieri.

U organizaciji Poreč Open Aira osim Valamar Riviere i tvrtke MPG, sudjeluju i Grad Poreč, Turistička zajednica Grada Poreča, Turistička zajednica Istarske županije i Hrvatska turistička zajednica. (ls)Mobilna verzija članka

Oglasi

Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Porsche Istra
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Cafe bar Soggiorno