Početna
Četvrtak, 13.Kolovoza 2020 (15:51:04) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Restoran Pentola Poreč

Sutra u Žatiki kreće Sport Fest - dolaze Zlatko Dalić i Željko Mavrović

Sport, 03.10.2019. (12:24)

Sutra će svečanim otvaranjem u 10 i 15 u dvorani Žatika početi Sport Fest, festival posvećen okupljanju profesionalnih i rekreativnih sportaša, trenera i sportsko-medicinskih profesionalaca koji prate najnovije trendove u sportu, a trajat će do 6. listopada.

Petak će obilježiti predavanja Zlatka Dalića i Željka Mavrovića o njihovim sportskim uspjesima, a poseban naglasak će biti na temama djece u sportu i ulozi sporta u promicanju države o čemu će govoriti Marija Anzulović i Božo Skoko.

U subotu će Antun Samovojska i Mario Zorko govoriti o povijesti sportskog novinarstva u Hrvatskoj, Lino Červar će predstaviti nove trendove u rukometu, a braća Sinković će razgovarati o svojim planovima za nadolazeće Olimpijske igre u Tokiju 2020.

Program će voditi novinar Neven Cvijanović. U petak i subotu moći će se sudjelovati u brojnim cjelodnevnim radionicama i sportskim turnirima, kao i prezentacijama ritmičke gimnastike, parkoura, pikada i streljaštva. Više informacija o programu mogu se pronaći na stranicama Sport Festa. (ls)Mobilna verzija članka

Oglasi

Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Pogrebne usluge Silentium
Frigoservis Šime - klima uređaji
Porsche Istra
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...