Početna
Utorak, 26.Svibnja 2020 (01:29:09) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
Virtualna učionica POUP-a

Filmska potjera Ipsilonom od Pule do Umaga završila uhićenjem 39-godišnjeg Nijemca

Crna kronika, 03.10.2019. (10:56)
Foto: PU istarska
Foto: PU istarska

Potjera policije za Škodom njemačkih oznaka koja je jučer popodne počela u Puli završila je tek na sjeveru Istre, nakon niza peripetija na Ipsilonu i udarene policijske marice pri čemu su ozlijeđena dva policajca, a sve je završilo uhićenjem 39-godišnjeg vozača na naplatnim kućicama kod Umaga.

Kako je danas izvijestila PU istarska, policija je jučer oko 2.50 u Tršćanskoj ulici u Puli uočila automobil Škodu njemačke registarske oznake kako prelazi na suprotnu stranu kolnika. Presretačem su krenuli za vozilom, pokušavajući ga zaustaviti uz korištenje zvučnih i svjetlosnih signala.

Međutim, vozač se oglušio na signale policije, povećao je brzinu i krenuo Istarskim ipsilonom prema Umagu. U vožnji je naglo mijenjao smjer kretanja i ulazio u putanju policijskih vozila koja su ga pokušala zaustaviti, pri čemu je udario policijski kombi (tzv. maricu), oštetio ga i ozlijedio dvoje policijskih službenika.

Dolaskom do naplatnih kućica u Umagu, vozač se nakratko zaustavio te su ga tada policajci spriječili u nastavku vožnje, uhitili i priveli u policijsku postaju. U večernjim satima je priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske. (ls)Mobilna verzija članka

Oglasi

Porsche Istra
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Frigoservis Šime - klima uređaji
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...