Početna
Srijeda, 8.Srpnja 2020 (12:37:49) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Obilježen Međunarodni dan starijih osoba

Iz Grada Poreča, 01.10.2019. (19:08)

U porečkom Domu za starije i nemoćne osobe Poreč danas je prigodnim slavljem i zabavnim programom obilježen Međunarodni dan starijih osoba, ujedno i 12. godišnjica postojanja te  ustanove.

Gradonačelnik Poreča Loris Peršurić i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Vesna Kordić posjetili su korisnike i čestitali im njihov dan.

Čestitkama seniorima i svečanosti pridružili su se i članovi Upravnog vijeća Doma Franc Dobrilović, Nataša Basanić Čuš i Laura Krizmanić, potpredsjednik Gradskog vijeća Mario Ritoša i ravnateljica Doma Tihana Mikulčić.

Gradonačelnik je uz čestitke zahvalio korisnicima na svemu što su učinili i čine za ovaj grad. Izvijestio ih je o aktualnim projektima i prioritetima grada, ali i o tome kako napreduje realizacija nekih od izraženih potreba korisnika Doma.

– Kroz svoj rad moramo zadržati sve ono što ste nam ostavili u nasljeđe i uvijek imati u vidu da se radi o, kako često volim reći, najljepšem gradu na svijetu, rekao je Peršurić i poželio im ugodan boravak u Domu, pohvalivši pritom cijeli kolektiv i volontere koji im olakšavaju svakodnevnicu.

Svojim nastupima proslavu su obilježila djeca TOŠ B. Parentiun u DV Paperino, volonter i glazbenik Amir Rešidović, potom duhovita izvedba Gordana Gregurovića i Marka Ritoše, nastup pjevačkog zbora Kluba umirovljenika Galija pod njegovim vodstvom kao i izvedba Marije Sošić.

Proslava Tjedna međugeneracijske solidarnosti nastavit će se gostovanjem vrtićaraca Dječjeg vrtića Radost Poreč te učenika OŠ Joakim Rakovac iz Sv. Lovreča, dok će tombolu s korisnicima zaigrati učenici SŠ Mate Balote iz Poreča. (dp)

FotografijeMobilna verzija članka

Oglasi

Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Pogrebne usluge Silentium
Porsche Istra
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...