Početna
Četvrtak, 13.Kolovoza 2020 (15:29:59) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Restoran Pentola Poreč

U Poreču održana Niagara 4.0 Delivering IOT konferencija

Gospodarstvo, 01.10.2019. (18:00)

U Poreču je 27. rujna u organizaciji Agenor automatike d.o.o. u suradnji sa Tridiumom i Dellom održana konferencija na temu IOT-u (Internet stvari) pod nazivom Niagara 4.0 Delivering IOT.

Uz goste i predavače, konferenciji je prisustvovalo više od 150 gostiju iz Hrvatske, Velike Britanije, Francuske, Njemačke, Švicarske, Austrije, Italije, Slovenije, Srbije i Poljske.

Bila je to prilika za upoznavanje s novim tehnologijamai  uspostavljanje poslovnih kontakata, ali i neformalno druženje.

U sklopu konferencije nalazila se i demo zona u kojoj su sudionici mogli pogledati proizvode i rješenja, dobiti odgovore na pitanja i razgovarati o projektima.

Uz predavače iz Agenor automatike i Agenor plusa, prezentacije su održali gosti iz Tridium-a, Dell-a, Veleučilišta i Sveučilišta iz Rijeke, Quicklinka, Alarm automatike i Accruent-a.

Kroz više od deset prezentacija, predstavljena su rješenja i primjeri iz prakse za zgradarstvo, industriju zaštitu okoliša i pametne gradove.

Posebno zanimljiva bila je prezentacija na temu prediktivnog održavanja koju su održali gosti iz Accruent-a kao primjer kako tehnologiju koristiti proaktivno.

Veleučilište i Sveučilište iz Rijeke prezentirali su kako se obrazovni sustav prilagođava izazovima Interneta stvari.

Organizator istič kako je konferencija bila iznimno posjećena, što govori o zanimljivosti teme te su, obzirom na to da se konferencija održava svake dvije godine, već krenuli u pripreme za 2021. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

HAK Auto-klub Poreč
Pogrebne usluge Silentium
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Porsche Istra
Cafe bar Soggiorno