Po?etna
Ponedjeljak, 21.Lipnja 2021 (11:12:56) - Godina:19

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Špina zapošljava
Opel MOVANO

Prva hrvatska kompaktna čistilica predstavljena u Poreču

Gospodarstvo, 01.10.2019. (13:39)

POREČ, 1. listopada 2019. - LYNX je prva hrvatska samohodna čistilica, koju je danas u porečkoj Plavoj laguni predstavila domaća tvrtka RASCO, jedan od najvećih proizvođača opreme za održavanje komunalne infrastrukture u Europi. Njihovi pogoni u Kalinovcu kod Đurđevca i u Senti u Srbiji, zapošljavaju ukupno 470 ljudi, dok tvrtka 80 posto prihoda ostvaruje od izvoza. Više od 70 proizvoda iz portfelja kompanije izvozi se u preko 40 zemalja na pet kontinenata.

 „LYNX je u potpunosti hrvatski proizvod namijenjen čišćenju urbanih sredina. Ovakav stroj treba svaka komunalna služba te se nadamo da će LYNX pronaći put do svakog grada i općine u Hrvatskoj. LYNX je zbog svojih kompaktnih dimenzija, autonomije rada, okretnosti, učinkovitosti, udobnosti i jedinstvenih tehničkih rješenja trenutno najnaprednija kompaktna čistilica na tržištu. Uz sve to i izvrsno izgleda, što ga svrstava u sam vrh ponude ovakvih vozila“, istaknuo je na predstavljanju voditelj marketinga Tomislav Paviša.

Predstavnici porečkih komunalaca su se na radnoj prezentaciji mogli uvjeriti u jednostavno upravljanje ovim vozilom, udobnost i preglednost kabine za vozača te njegov moderan dizajn koji poprilično mijenja sliku o komunalnim vozilima kao neuglednim i robustnim strojevima. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

HAK Auto-klub Poreč
Porsche Istra
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Pogrebne usluge Silentium